Κλέλια Ρένεση: Το γλυκό ποίημα που έγραψε για την γιορτή της κόρης της - «Είσαι το πιο μονάκριβο του κόσμου δώρο»

Δείτε την κάρτα με το ποίημα που έγραψε η Κλέλια Ρένεση για τη γιορτή της κόρης της.

Ελένη Μπορμπόλη
NDPPHOTO / NIKOLAREAS DASKALAKIS POYLOPOYLOY
NDPPHOTO / NIKOLAREAS DASKALAKIS POYLOPOYLOY

Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο αποφάσισε να προσφέρει η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση στην 5χρονη κόρη της, Κοραλία, για την ονομαστική της εορτή. Το κοριτσάκι είχε την ονομαστική του εορτή χθες, Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, και η μητέρα της αποφάσισε να της αφιερώσει ένα γλυκό ποίημα, μέσα από το οποίο της εξέφρασε την αμέριστη αγάπη της.

Το ποίημα αυτό η Κλέλια Ρένεση το έγραψε σε μια όμορφη κάρτα, η οποία μάλιστα απεικονίζει μια από τις αγαπημένες της καλλιτέχνιδες, την εμβληματική ζωγράφο Φρίντα Κάλο.

Διαβάστε το ποιήμα που αφιέρωσε η Κλέλια Ρένεση στην κορούλα της

«Ανοίγω μέσα για να μπεις, την αγκαλιά μου να λουστείς, είσαι το πιο μονάκριβο του κόσμου δώρο. Καρδιά κερνάω να με πιείς η θάλασσα είμαστε εμείς, γλιστράμε μέσα στο νερό και μες στον χρόνο. Χρόνια πολλά Κοράλι μου, η Μανούλα!», ήταν το ποίημα που έγραψε η Κλέλια Ρένεση.

Η γνωστή ηθοποιός ανέβασε φωτογραφία της κάρτας και του ποιήματος στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση:Η Κλέλια Ρένεση είναι πολύ δεμένη με τη μικρή Κοραλία, ενώ έχει μιλήσει πολλές φορές για την εμπειρία της να μεγαλώνει το παιδί της σε μια μονογονεϊκή οικογένεια. Αν και η ίδια σπάνια αποκαλύπτει λεπτομέρειες σε σχέση με την κόρη της (εξάλλου η ταυτότητα του πατέρα του 5χρονου κοριτσιού παραμένει ένα μυστήριο για το ευρύ κοινό), πρόσφατα είχε δώσει μια σπάνια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή του Ionian TV «Χαμηλή Πτήση».

«Θα προσπαθήσω σθεναρά να της μεταδώσω ότι μπορώ. Δεν είμαι Θεός. Από κάποιο σημείο και πέρα τα πράγματα θα είναι στα χέρια της. Ελπίζω και ευελπιστώ ότι ο τρόπος που της δείχνω τη ζωή, της έχει μάθει πέντε πράγματα. Πηγαίνοντας στη Γαύδο για δύο μήνες κάθε καλοκαίρι χωρίς τηλεόραση, διαδίκτυο ούτε καν τεχνητό φως και ρεύμα. Σβήνει λίγο το παιδί όλο αυτό το τεχνητό της κοινωνίας και μπαίνει μέσα στη φύση. Το οδηγώ προς τη φύση για να γίνει ένα με αυτή. Να μπορεί να επιστρέψει, να γιατρευτεί, είχε εξομολογηθεί προ ολίγων ημερών η ηθοποιός (διαβάστε εδώ την υπόλοιπη συνέντευξη της Κλέλιας Ρένεση).