Δούκισσα Νομικού: Αγώνες τένις, βόλτες στους δρόμους της Νέας Υόρκης και γυμναστική στο ξενοδοχείο - Φωτογραφίες από το ταξίδι της στην Αμερική

Εντυπωσιακή σε κάθε εμφάνισή της εκεί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δούκισσα Νομικού
Instagram / Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού λατρεύει τα ταξίδια και έτσι αποφάσισε μετά τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά (δείτε εδώ τις φωτογραφίες από το εξοχικό της στη Μύκονο) να φύγει για την Αμερική! Μιας που μοιράζεται, λοιπόν, τις περισσότερες πτυχές της ζωής της με τους διαδικτυακούς της φίλους και τους ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δεν θα μπορούσε να μην ανεβάσει και κάποιες φωτογραφίες από όσα κάνει εκεί, ταξιδεύοντας τους κι εκείνους μέσα από τις αναρτήσεις της.

Το "μενού" περιλάμβανε, λοιπόν, σε αυτό το πρώτο post από την Νέα Υόρκη, τον αγώνα τένις που παρακολούθησε, τις βόλτες τις στους δρόμους παρακολουθώντας το ηλιοβασίλεμα, τα παιχνίδια με τα παιδιά της, αλλά και την γυμναστική που δεν αμελεί να κάνει ούτε στις στιγμές ξεγνοιασιάς της, γι' αυτό άλλωστε έχει και αυτό το σώμα.

Οι φωτογραφίες της Δούκισσας Νομικού από τη Νέα Υόρκη

Όλοι ξετρελάθηκαν και τα like "έπεσαν" αμέσως "βροχή", με πολλούς να την αποθεώνουν στα σχόλια για την ομορφιά της, καθώς ό,τι κι αν φορούσε, από τις φόρμες μέχρι τα φορέματα για τις εξόδους της, ήταν άκρως εντυπωσιακή.

Δείτε επίσης: Οι τρυφερές στιγμές με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη σε σκάφος της Μυκόνου - Παπαρατσικές φωτογραφίες


Εντωμεταξύ, η Δούκισσα Νομικού, κατά καιρούς έχει δοκιμάσει διάφορα κουρέματα, μέχρι και αφέλειες, ωστόσο τελευταία είχε κατασταλλάξει στο ίσιο μακρύ.

Το βαρέθηκε, όμως, και έτσι πήρε την απόφαση να κάνει ίσως την πιο μεγάλη της αλλαγή μέχρι τώρα. Δεν άλλαξε χρώμα, αλλά τα έκοψε μέχρι λίγο πιο κάτω από τους ώμους, ενώ έκανε και φιλάρισμα για να αποκτήσει κίνηση και όγκο το μαλλί της. Δεν σταμάτησε, βέβαια, εκεί. Έκανε και την πιο viral επιλογή αυτή τη στιγμή που δεν είναι άλλη από τα curtain bangs.

Δείτε επίσης: Περπατούσε με μυκονιάτικο αέρα φορώντας παρεό & λινό πουκάμισο - Τρυφερές βόλτες με τον σύζυγό της

Ούτε η ίδια δεν περίμενε ότι θα το τολμούσε, αλλά είναι πολύ ενθουσιασμένη με την απόφασή της και το τελικό αποτέλεσμα. Την Τετάρτη 12 Ιουνίου δημοσίευσε, μάλιστα, βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που δείχνει το πριν και το μετά, με τους ακόλουθούς της να ξετρελαίνονται. Τα like και τα σχόλια έπεσαν "βροχή", ενώ κάποιοι της έγραφαν: «Μικρότερη φαίνεσαι».

Δείτε επίσης: Η αντίδρασή της σε ερώτηση για το Πρωινό - Μίλησε ανοιχτά για το τηλεοπτικό της μέλλον