Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν: Οι μίνιμαλ μπομπονιέρες που μοίρασαν στους καλεσμένους τους στο γαμήλιο πάρτι

Ταίριαζαν με την όλη αισθητική του μυστηρίου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Ένας από τους πιο ωραίους γάμους πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου στα Χανιά. Μιλάμε, φυσικά, για εκείνον της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Μόργκαν, οι οποίοι αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στον Ναό του Ιωάννη Ερημίτη συγκεκριμένα, με συγγενείς και πολλούς εκλεκτούς καλεσμένους στο πλευρό τους.

Ανάμεσά τους πολλοί παίκτες του Survivor με τους οποίους η νύφη κάνει ακόμα πολύ στενή παρέα, αλλά και οι συνεργάτες της από την εκπομπή στην οποία βρισκόταν την περασμένη σεζόν στο MEGA, Ακόμα δεν είδες τίποτα. Ο Πάνος Κατσαρίδης, μάλιστα, μέσα από τα story που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από την μαγική αυτή βραδιά, αποκάλυψε και την μπομπονιέρα που επέλεξε το ζεύγος για τα πρόσωπα που τους τίμησαν με την παρουσία τους.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Βασάλος - Οι αναρτήσεις του την στιγμή που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παντρευόταν!

Η μπομπονιέρα του γάμου της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Μόργκαν

Ήταν και αυτή πολύ μίνιμαλ και λιτή, όπως όλος ο στολισμός, με έναν χρυσό κρίκο, τα κουφέτα, τούλη και γυψοφύλλη δεμένη στο φιογκάκι - δείτε εδώ με τι αντικατέστησαν τις μπομπονιέρες στον γάμο τους ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου.

Μπομπονιέρα γάμου Βαλαβάνη Μόργκαν

Η αδελφή του Γρηγόρη Μόργκαν μοιράστηκε στιγμιότυπα από της προετοιμασία του γαμπρού που περιλάμβανε μάσκες ομορφιάς κι όχι μόνο!

Το ζευγάρι θέλησε να μοιραστεί την υπέροχη αυτή στιγμή της ζωής του με λιγότερο από 100 άτομα...

Γρηγόρης Μόργκαν

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν γάμος

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν

Η τελετή του γάμου τους πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Ερημίτη, όπως αναφέρθηκε ήδη, με κουμπάρο τον Κώστα Κοκκινάκη, τον άλλοτε συμπαίκτη της Ευρυδίκης Βαλαβάνης στο Survivor και χρόνια καλό της φίλο!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν γάμος

Ο πρώτος χορός των νεόνυμφων

Ακολούθησε ο χορός των νεόνυμφων με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γρηγόρη Μόργκαν να ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί ενώ όσο περνούσε το βράδυ η κατάσταση γινόταν όλο και πιο... διασκεδαστική αφού μέχρι το πρωί το νιόπαντρο ζευγάρι χόρευε με τους φίλους του!