Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του με την Μαράια στην Πύλο - Χαμός από πυροτεχνήματα στο χλιδάτο θέρετρο που παντρεύτηκαν

Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του με την Μαράια στην Πύλο - Χαμός από πυροτεχνήματα στο χλιδάτο θέρετρο που παντρεύτηκαν

Πολλοί οι γάμοι που πραγματοποιήθηκαν την πρώτη ημέρα του Σεπτέμβρη στην εγχώρια showbiz! Από τη μία η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Γρηγόρη Μόργκαν στα Χανιά (δείτε εδώ βίντεο), από την άλλη ο Ανδρέας Γεωργίου με την Σιμώνη Χριστοδούλου στην Κύπρο (δείτε εδώ το βαρύ τους ζεϊμπέκικο στο γλέντι), ενώ σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αυτές τις ώρες, το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκε και ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με την αγαπημένη του Μαράια.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται πως η τελετή πραγματοποιήθηκε κρυφά το πρωί, στην Πύλο, με πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας, δίχως να αφήνουν απρόσκλητους παπαράτσι να τραβήξουν πλάνα και φωτογραφίες, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το γαμήλιο πάρτι πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο γκολφ του Costa Navarino με θέα τον κόλπο.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Κάποια στιγμιότυπα, ωστόσο, διέρρευσαν στα social media, από τη στιγμή που τα πυροτεχνήματα για το ζευγάρι έσκαγαν στον ουρανό, ενώ στο φως ήρθαν και κάποιες αναμνηστικές φωτογραφίες του NBA star με τους συμπαίκτες του.

Οι καλεσμένοι ήταν περίπου 200, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν ο Κιλιάν Εμπαπέ, η Σερένα Γουίλιαμς, ο Λεμπρόν Τζέιμς αλλά και όλλη η ομάδα του στους Μιλγουόκι Μπακς, ο προπονητής και ο πρόεδρος. Μάλιστα, φαίνεται πως το παρόν έδωσε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του Μαρέβα.

Όσον αφορά την τελετή, στην δεξίωση φέρεται πως σερβιρίστηκε κρασί με το όνομα της αγαπημένης του και μητέρας των παιδιών του Μαράιας. Σύμφωνα με την Espresso o Γιάννης έχει ζητήσει το μενού να περιλαμβάνει φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, μεσσηνιακό κρασί, καθώς και εδέσματα με βάση το αγνό παρθένο ελαιόλαδο.

Το συνολικό κόστος διαμονής στο χλιδάτο θέρετρο της Πύλου, είναι περίπου στα 400.000 ευρώ, ενώ το μενού κοστίζει περίπου 250 ευρώ με το συνολικό κόστος να αξίζει τις 100.000 ευρώ. Από την άλλη, ο στολισμός κοστίζει 180.000 ευρώ και θα ανανεώνεται κάθε μέρα για τις τρεις ημέρες που το γιορτάζουν.