Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Με καουμπόικες μπότες και κολλητό μίνι φόρεμα στο γλέντι - Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες από τον γάμο με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Τα "κλικ" τους στάζουν έρωτα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία εντυπωσιακή τελετή στα Χανιά. Η δημοσιογράφος έκλεψε τις εντυπώσεις με το απλό αλλά πολύ κομψό νυφικό της, ενώ ο καλός της ήταν επίσης ντυμένος στα λευκά. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε ένα εκκλησάκι μέσα στα βράχια, με κουμπάρος τους τον Κώστα Κοκκινάκη, ενώ ακολούθησε και γαμήλιο πάρτι σε παραλία του νησιού, στα Φαλάσαρνα (δείτε εδώ τα βίντεο και τα στιγμιότυπα που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής).

Παρόλο που πέρασαν μόλις λίγες ώρες από την μοναδική αυτή ημέρα για το ζευγάρι, δημοσιεύθηκαν και οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες τους. Ο φωτογράφος, Christos Manioros, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram κάποια "κλικ", παρουσιάζοντας και το δεύτερο look των νεόνυμφων που επέλεξαν για το γλέντι.

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες από τον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Μόργκαν

Η νύφη επέλεξε να φορέσει ένα κολλητό μίνι φόρεμα με στρας και καουμπόικες μπότες, ενώ ο γαμπρός ένα αέρινο πουκάμισο και φαρδύ υφασμάτινο παντελόνι. Κοιτούσαν ο ένας τον άλλο και "έλιωναν" από ευτυχία, με τα αγαπημένα τους πρόσωπα να συγκινούνται.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Βασάλος - Οι αναρτήσεις του την στιγμή που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παντρευόταν!


Βαλαβάνη νυφικό

Μόργκαν Βαλαβάνη γλέντι γάμου

Το προσκλητήριο που διάλεξαν για την πιο ευτυχισμένη μέρα τους

Η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη στο ένθετο της Secret έφερε στη δημοσιότητα για πρώτη φορά το προσκλητήριο του γάμου της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Μόργκαν. Όπως βλέπουμε περιλαμβάνει τρεις φωτογραφίες του ζευγαριού από τις διακοπές τους ενώ από κάτω αναγράφεται που θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο και στη συνέχεια η δεξίωση.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Γρηγόρης Μόργκαν προσκλητήριο γάμου