Γιώργος Λιάγκας - Μαρία Αντωνά: Το παραμυθένιο ξενοδοχείο που μένουν στο Μεγανήσι - Κοστίζει 600 κάτι ευρώ τα 2 βράδια

Έχει μέσα γυμναστήριο κι όχι μόνο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας - Μαρία Αντωνά: Το παραμυθένιο ξενοδοχείο που μένουν στο Μεγανήσι - Κοστίζει 600 κάτι ευρώ τα 2 βράδια

Τι κι αν μπήκε Σεπτέμβρης και οι περισσότεροι έχουν επιστρέψει στην Αθήνα κι ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν, ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά συνεχίζουν ανενόχλητοι τις διακοπές τους με προορισμό αυτή την φορά το υπέροχο Μεγανήσι. Το ζευγάρι έχει "αράξει" εκεί τις τελευταίες ημέρες και περνά χαλαρές στιγμές στο μαγευτικό θέρετρο, Azur Retreat.

Το Azur Retreat βρίσκεται στο Μεγανήσι, σε απόσταση 1,8χλμ. από την παραλία Χερνιάδες, και προσφέρει εστιατόριο, δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, εποχική εξωτερική πισίνα και γυμναστήριο, το οποίο εννοείται επισκέφθηκε η ραδιοφωνική παραγωγός που είναι φαν της γυμναστικής ακόμα και το καλοκαίρι, και μοιράστηκε μάλιστα ένα στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Μαρία Αντωνά

Το θέρετρο, επίσης, απέχει 1,8χλμ. από το Σπήλαιο Παπανικολή και διαθέτει μπαρ και κήπο. Το κατάλυμα προσφέρει 24ωρη ρεσεψιόν και υπηρεσία δωματίου. Όλα τα δωμάτια του θερέτρου περιλαμβάνουν επιφάνεια εργασίας, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο. Όλες οι μονάδες στο Azur Retreat περιλαμβάνουν κλιματισμό και ντουλάπα.

Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά

Σύμφωνα με το booking, από το οποίο βρήκαμε και τις παρακάτω φωτογραφίες οι δυο με τρεις βραδιές αυτή την περίοδο στο συγκεκριμένο θέρετρο κοστίζουν γύρω στα 600 ευρώ.

 Azur Retreat
 Azur Retreat

 Azur Retreat
 Azur Retreat

 Azur Retreat
 Azur Retreat

Υπενθυμίζουμε πως ο Γιώργος αφού γεμίσει τις μπαταρίες του θα επιστρέψει στην καθημερινότητα της Αθήνας, μια διαφορετική αυτή την φορά καθημερινότητα αφού φέτος θα έχει διπλό ρόλο στον ΑΝΤ1. Πέραν από την πρωινή εκπομπή, Πρωινό, θα απασχοληθεί και με νέο τηλεπαιχνίδι που έρχεται στον σταθμό και θα προβάλλεται κάθε Κυριακή (διαβάστε περισσότερα εδώ).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαρία Αντωνά: Ανανεωμένη μετά το ταξίδι με τον Γιώργο Λιάγκα στο Λονδίνο - Η αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της

Γιώργος Λιάγκας: Ολομόναχος στο αεροδρόμιο μετά το ταξίδι με την Μαρία Αντωνά στο Λονδίνο

Γιώργος Λιάγκας: Έτσι επιβεβαίωσε τον πρώτο του καλεσμένο στο Πρωινό - Ο πραγματικός λόγος που ταξίδεψε στο Λονδίνο

Μαρία Αντωνά: Το φαγητό σε ακριβά εστιατόρια, οι βόλτες στα μουσεία και τα νυχτοπερπατήματα στο Λονδίνο - Η φωτογραφία από το δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμεινε τον Γιώργο Λιάγκα

Γιώργος Λιάγκας: Στο Λονδίνο για πρωινό με την Μαρία Αντωνά σε πολυτελή καφετέρια - Οι φωτογραφίες που ανέβασαν στο Instagram

Γιώργος Λιάγκας: Μόλις κυκλοφόρησε το trailer για το Πρωινό - Και με ξανθό μαλλί ο παρουσιαστής

Απίστευτο σκηνικό στη Μύκονο: Φανερά ενοχλημένος ο Γιώργος Λιάγκας - Η Μαριά Αντωνά έφυγε μόνη της προς άλλη κατεύθυνση