Γάμος Ανδρέα Γεωργίου - Σιμώνης Χριστοδούλου: Το βαρύ ζεϊμπέκικο του γαμπρού και της νύφης στο γλέντι - Τα "έσπασαν" μέχρι τα ξημερώματα

Η στιγμή που ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησε για εκείνους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γάμος Ανδρέα Γεωργίου - Σιμώνης Χριστοδούλου: Το βαρύ ζεϊμπέκικο του γαμπρού και της νύφης στο γλέντι - Τα

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Κύπρο, σε μία εντυπωσιακή τελετή που τα είχε όλα, έχοντας δίπλα τους όλους τους συγγενείς, τους φίλους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα γενικότερα.

Διάφορα στιγμιότυπα διέρρευσαν στα social media από τους καλεσμένους, και από την προετοιμασία, από το μυστήριο, αλλά και από το γλέντι που ακολούθησε, το οποίο κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Σε αυτό τραγούδησε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ενώ από τα στιγμιότυπα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ξεχωρίζουν εκείνα από τον χορό του γαμπρού, το βαρύ του ζεϊμπέκικο, αλλά και ο χορός με την πλέον σύζυγό του.

Το ζεϊμπέκικο του Ανδρέα Γεωργίου με την Σιμώνη Χριστοδούλου στο γλέντι του γάμου τους

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο άλλαξαν ρούχα στο γαμήλιο πάρτι. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ντύθηκε στα μαύρα, ενώ πριν φορούσε λευκό κοστούμι, ενώ η καλή του φόρεσε ένα μίνι φόρεμα με κρόσσια και γεμάτο στρας, κλέβοντας τις εντυπώσεις - δείτε εδώ τι φορούσαν στην εκκλησία.

Δείτε επίσης: Απών από τον γάμο του Ανδρέα Γεωργίου ο Γιώργος Αγγελόπουλος - Η ανάρτησή του

Μέσα από τις αναρτήσεις των καλεσμένων, μάλιστα, έγινε γνωστό τι συνέβη με την μπομπονιέρα του ζευγαριού. Η Χρύσα Μιχαλοπούλου συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το σημείωμα που περίμενε τον κόσμο στο γαμήλιο τραπέζι, αντί της μπομπονιέρας, κατά το οποίο το ίδρυμα Μικροί Ήρωες εξέφραζε την ευγνωμοσύνη του για την στήριξη των νεόνυμφων, που επέλεξαν να συνεισφέρουν δίνοντας χρήματα εκεί αντί για τα κουφέτα.

«Αγαπημένοι μου Αντρέα και Σιμώνη…

Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για την πράξη αγάπη σας σε αυτή την όμορφη μέρα της ζωής σας.

Η απόφαση να στηρίξετε τους Μικρούς μας Ήρωες, τα παιδάκια μας που δίνουν τη μάχη τους στο παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου, μας γεμίζει δύναμη και ελπίδα», έγραφε, μεταξύ άλλων, το σημείωμα που περίμενε κάθε καλεσμένο.

Ανδρέας Γεωργίου μπομπονιέρα γάμου