Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Φτάνει! Δεν έχει κάτι άλλο να πούμε;» - Φανερά αμήχανος στα σχόλια της Ανθής Βούλγαρη για τον γάμο του

«Θέλω να πούμε στη νύφη ότι ευχαριστούμε πάρα πολύ για...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Φτάνει! Δεν έχει κάτι άλλο να πούμε;» - Φανερά αμήχανος στα σχόλια της Ανθής Βούλγαρη για τον γάμο του

Το πρωί της Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη επέστρεψαν στον αέρα της εκπομπής Κοινωνία Ώρα Mega (δείτε εδώ το αποκαλυπτικό ατύχημα της παρουσιάστριας στα πρώτα λεπτά που βγήκαν στον αέρα) και ξεκίνησαν να συζητούν για τους γάμους που πραγματοποιήθηκαν αυτές τις μέρες, αλλά και το προηγούμενο διάστημα, ανάμεσα στους οποίους είναι και αυτός του παρουσιαστή.

Η συνάδελφός του δεν δίστασε να κάνει σχόλια για εκείνη την ημέρα, με εκείνον να αισθάνεται αρκετά άβολα που γινόταν συζήτηση γύρω από την προσωπική του ζωή και έτσι με γοργούς ρυθμούς πέρασε στο επόμενο θέμα, μετά τις ευχές που δέχθηκε και από τους υπόλοιπους συνεργάτες του.

Τα σχόλια της Ανθής Βούλγαρη για τον γάμο του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και η αμηχανία του

  • Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Δεν σας πήρα τα κινητά. Εκείνες τις ημέρες έλεγα… Γιατί είναι κακό να γίνει κλειστό
  • Ανθή Βούλγαρη: «Μετά τσουπ βγήκε η φωτογραφία και δεν βγήκε από εμάς, ενώ αν έβγαινε από εμάς...» - δείτε εδώ τη φωτογραφία για την οποία μιλάει.
  • Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Καλά άστο, μη το ανοίξουμε αυτό το θέμα, γιατί ηρέμησα λίγο...»
  • Ανθή Βούλγαρη: «Η νύφη πάρα πολύ ωραία. Μπράβο σου. Ήσουν πάρα πολύ όμορφος. Ήσουν πολύ χαρούμενος εκείνη την ημέρα».
  • Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Γιατί τις άλλες μέρες δεν είμαι χαρούμενος;»
  • Ανθή Βούλγαρη: «Έλαμπες! Και πραγματικά θέλω να σου πω ότι από τότε που γνώρισες τη Μαρία - τώρα μπορούμε τώρα να το λέμε ανοιχτά διότι είναι με δόξα και τιμή κ. Χασαποπούλου κι η σχέση πια έχει επισημοποιηθεί - έχεις γίνει άλλος άνθρωπος κι έχεις γλυκάνει πάρα πολύ. Θέλω να πούμε στη νύφη ότι ευχαριστούμε πάρα πολύ για το καλό που μας έχεις κάνει, να είσαι καλά! Βιντεάκι δεν έχουμε; Και το φαγητό πολύ ωραίο... Να ζήσετε, να σας χαιρόμαστε!»
  • Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Φτάνει! Δεν έχει κάτι άλλο να πούμε; Ευχαριστούμε πάρα πολύ παιδιά... Συνεχίζουμε...»