Δάνης Κατρανίδης: Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον θάνατό του

Η σπαρακτική αναφορά του Γιάννη Βούρου στο πρόβλημα υγείας του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Δάνης Κατρανίδης, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών και ολόκληρη η εγχώρια showbiz βυθίστηκε στον πόνο και στο πένθος. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατακλύστηκαν με αποχαιρετιστήριες αναρτήσεις από τους θαυμαστές του, από συνεργάτες του και αγαπημένα του πρόσωπα.

Μία από τις αναρτήσεις που ξεχώρισε είναι εκείνη της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, η οποία εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του αγαπημένου ηθοποιού. Ο ίδιος είχε παίξει τον ρόλο του Παύλου Γιαννακόπουλου, του πρώην προέδρου της ομάδας, στην ταινία "Ταξίδι στα Αστέρια" που είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά το 2021.

Δείτε επίσης: Το σπαρακτικό "αντίο" της πρώην συζύγου του - Η φωτογραφία από το γάμο τους

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον Δάνη Κατρανίδη

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του σπουδαίου ηθοποιού, Δάνη Κατρανίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Μεταξύ των ρόλων που είχε υποδυθεί εξαιρετικά, ήταν και εκείνος του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου, στην ταινία «Ταξίδι στα Αστέρια». Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του», γράφει συγκεκριμένα η ανακοίνωση.

Δείτε επίσης: Πότε και που θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού

Η ανάρτηση του Γιάννη Βούρου για τον θάνατό του

Τα βαθιά του συλλυπητήρια εξέφρασε δημόσια και ο Γιάννης Βούρος, ο οποίος προχώρησε σε μία σύντομη, αλλά σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αποχαιρετώντας τον καλό του φίλο, κάνοντας παράλληλα μία αναφορά στο πρόβλημα υγείας που εκείνος αντιμετώπιζε, χωρίς να αναφέρει πολλές λεπτομέρειες.

«Ο Γολγοθάς τελείωσε Δάνη. Αυτό ήταν. Ξεκουράσου», σημείωσε χαρακτηριστικά και πλήθος κόσμου έσπευσε να δείξει την συμπαράστασή του στα σχόλια.