Κοινωνία Ώρα Mega: «Ώπα, άνοιξαν και τα πουκάμισα...» - Το αποκαλυπτικό ατύχημα της Ανθής Βούλγαρη στην πρεμιέρα με τον Χασαπόπουλο

Αποχώρησε γρήγορα από τις κάμερες...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κοινωνία Ώρα Mega: «Ώπα, άνοιξαν και τα πουκάμισα...» - Το αποκαλυπτικό ατύχημα της Ανθής Βούλγαρη στην πρεμιέρα με τον Χασαπόπουλο

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου σήμερα και οι διακοπές έλαβαν τέλος για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, οι οποίοι επέστρεψαν στο πλατό της εκπομπής Κοινωνία Ώρα Mega και καλωσόρισαν ξανά τους τηλεθεατές μετά από μερικές εβδομάδες που έλειπαν.

Βγήκαν στον αέρα με χαμόγελο και ανεβασμένη διάθεση, με το τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού "Σ' αγαπάω γιατί" να παίζει από πίσω και είπαν την πρώτη τους καλημέρα, με την παρουσιάστρια να παθαίνει, ωστόσο, ένα μικρό αποκαλυπτικό ατύχημα εκείνη τη στιγμή - δείτε εδώ τις σπάνιες φωτογραφίες με τον σύζυγό της από τις διακοπές τους.

Το ατύχημα της Ανθής Βούλγαρη στην πρεμιέρα του Κοινωνία Ώρα Mega

«Καλή σας ημέρα! Ήρθαμε! Καλή μας αρχή... ώπα, άνοιξαν και τα πουκάμισα παιδιά… Καλή μας αρχή», είπε η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος συμπλήρωσε: «Καλή μας αρχή, καλό μήνα να έχουμε. Από το Σεπτέμβριο και μετά ξεκινάμε κι εμείς, γυρίσαμε ωραία ωραία».

Τότε, η πρώτη δήλωσε αποχωρώντας για λίγα λεπτά από το πλατό για να διορθώσει το πρόβλημα: «Κάτσε λίγο στη θέση μου, μισό λεπτό βρε παιδιά, έχουμε και τα απρόοπτα σε αυτή την εκπομπή....».

Να σημειώσουμε πως αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν στην πρωινή και τη μεσημεριανή ζώνη του MEGA κάτι που θα επηρεάσει και την εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega. H δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έχει μιλήσει στην Super Κατερίνα και απάντησε στα όσα ακούγονται για το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Ξέρουμε ότι συνεχίζουμε του χρόνου, μη με ρωτήσεις για την ώρα, δεν ξέρω ακόμα. Εμάς μας προβληματίζει και μας αφορά μόνο το περιεχόμενο της εκπομπής. Όλα τα άλλα είναι θέματα της διοίκησης, η διοίκηση αποφασίζει και εμείς ακολουθούμε», δήλωσε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη.

Δείτε επίσης: Ανθή Βούλγαρη: «Έρχονται πολλές αλλαγές...» - Όσα δήλωσε για το τηλεοπτικό της μέλλον και την εκπομπή "Κοινωνία ώρα Mega"

«Ο Ιορδάνης διασκεδάζει τα lifestyle θέματα, του αρέσουν. Θα εξαρτηθεί από την ώρα, πόση ώρα θα είμαστε, θα δούμε πώς θα φτιάξουμε την εκπομπή του χρόνου. Υπάρχει και το σενάριο να τελειώνουμε στις 9. Υπήρχε μία σκέψη μήπως κάνω μια σειρά από ντοκιμαντέρ. Θα το δούμε και αυτό, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Δεν έχω κάνει κάποιο δοκιμαστικό για παιχνίδι», τόνισε εν συνεχεία η Ανθή Βούλγαρη.

«Δεν ξέρω αν είναι σίγουρο το “διαζύγιο” της Μαρίας Αναστασοπούλου με τον Γιώργο Παπαδάκη, δεν έχω μιλήσει μαζί της. Ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του ανάλογα με αυτό που του αρέσει. Είμαι από τους ανθρώπους που λέω “ποτέ μη λες ποτέ”, γιατί όχι να μην ξανακάνω ψυχαγωγία; Είναι ένας πολύ ωραίος και απαιτητικός τομέας, αν και πιστεύω ότι έχω ακόμα δρόμο στην ενημέρωση», κατέληξε στις δηλώσεις της η Ανθή Βούλγαρη.