Γιώργος Αγγελόπουλος: Απών από τον γάμο του Ανδρέα Γεωργίου - Η ανάρτησή του

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Το απόγευμα της Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο γάμος του Ανδρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου στην Κύπρο και εκεί βρέθηκε πλήθος καλεσμένων, ανάμεσα στους οποίους ήταν και πολλοί από τους πρωταγωνιστές της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς, την οποία σκηνοθετεί ο πρώτος εδώ και τέσσερα χρόνια πλέον - δείτε εδώ ποια πρωταγωνίστρια θα μείνει ανάπηρη στη νέα σεζόν.

Απών, ωστόσο, ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος έπαιξε επίσης στο σίριαλ για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς δεν μπορούσε να ταξιδέψει μέχρι την Κύπρο. Οι σχέσεις του, όμως, με τον γαμπρό παραμένουν οι καλύτερες, γι' αυτό και ο ίδιος θέλησε να του ευχηθεί δημόσια για το νέο βήμα με την καλή του.

Η ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για τον γάμο του Ανδρέα Γεωργίου

Έτσι, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του ζευγαριού σε story και σημείωσε πάνω σε αυτή: «Η ώρα η καλή» και έδειξε πως έστω και από μακριά τους είχε στο μυαλό του και θέλει τα καλύτερα για τους δύο τους - δείτε εδώ τη φωτογραφία που διέρρευσε μετά το μυστήριο με τους νεόνυμφους.

Αγγελόπουλος ευχές για γάμο Γεωργίου Χριστοδούλου

Οι ετοιμασίες στο σπίτι του γαμπρού και της νύφης είχαν ξεκινήσει από νωρίς, με τις δυο οικογένειες να είναι σε τρελά κέφια. Ειδικά του Ανδρέα Γεωργίου ο οποίος φόρεσε το κοστούμι του με τη βοήθεια των φίλων του και του κουμπάρου του Κούλλη Νικολάου, την ώρα που έπαιζαν τραγούδια.

Στα social media έχουν γίνει αρκετές αναρτήσεις από το σπίτι του γαμπρού που επέλεξε λευκό κοστούμι με μαύρο παντελόνι. Μάλιστα, τήρησαν όλα τα κυπριακά έθιμα.

Να σημειώσουμε πως κουμπάρα είναι και η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου με τους οποίος συνεργάζεται χρόνια ο Ανδρέας Γεωργίου, ενώ στο γλέντι τραγούδησε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Δείτε επίσης: «Έλεος!» - Θύμα σοβαρής απάτης ο Ανδρέας Γεωργίου