Βαρύ πένθος για τη Μιμή Ντενίση: «Γιατί τόσο άτυχος; Σ' αγαπώ! Να πετάξεις χορεύοντας προς το φως»

Η σπαρακτική ανάρτηση για τον Δάνη Κατρανίδη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Το πρωί της Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου έγινε γνωστό πως ο Δάνης Κατρανίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών και έκτοτε, πέρα από την οικογένειά του, όλη η εγχώρια showbiz και οι θαυμαστές του βυθίστηκαν στο πένθος. Τα social media γέμισαν με αποχαιρετιστήριες αναρτήσεις και συγκινητικά λόγια για τη ζωή του.

Μία από τις αναρτήσεις που ξεχώρισε είναι εκείνη της Μιμής Ντενίση, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τις συνεργασίες τους και τις συνόδευσε με μία τρυφερή εξομολόγηση στη λεζάντα, δίχως να μπορεί να πιστέψει πως ο αγαπημένος ηθοποιός στάθηκε άτυχος.

Δείτε επίσης: Πότε και που θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού

Η θλιβερή ανάρτηση της Μιμής Ντενίση για τον θάνατο του Δάνη Κατρανίδη

«Γιατί τόσο άτυχος;; Γιατί να φύγει τόσο γρήγορα από την ζωή ο Δάνης μας;; Ο Δάνης μου. Ζήσαμε αξέχαστες στιγμές μαζί κ επί σκηνής κ στην ζωή !! Ήμασταν μαζί στο πρώτο έργο που έπαιξα με την Αλίκη. Φτασμένος πρωταγωνιστής ήδη κ εγώ πρωτάρα έπαιζα την γυναίκα του στην Τζούλια. Μετά στο Amadeus ! Πάλι έπαιζα την γυναίκα του! Μεγάλη επιτυχία. Κ ο Δάνης έσκιζε σε έναν από τους καλύτερους ρόλους του. Τον Μότσαρτ Με υπέροχο Σαλιέρι τον Γιάννη. Κ μετά Ο Βασιλιάς κ εγώ. Απίστευτος στον ρόλο του Βασιλιά. Αξιοπρεπής πάντα με χιούμορ τρομερό με την καλή κουβέντα στο στόμα.

Τον αγαπούσα παρά πολύ κ τον ξεχώριζα όχι για το ταλέντο του σε όλα τα ήδη. Για το ήθος του Στο καλό. Πάντα θα θυμάμαι την σκηνή του shall we dance που χορεύαμε πόλκα κ τραγουδούσαμε ενώ 14 μικρά Κινεζάκια μας έβλεπαν από τις κουίντες. Αυτή η σκηνή ήταν από αυτές που ένοιωθα αληθινή ευτυχία πάνω στην σκηνή. Κ έτσι θα θυμάμαι πάντα τον Δανή. Κομψό ευλύγιστο λαμπερό δοτικό. Σ αγαπώ. Να πετάξεις χορεύοντας προς το φως», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Η γυναίκα που του σημάδεψε τη ζωή - Ο τρελός έρωτας, ο γάμος και το διαζύγιο