Κωνσταντίνος Βασάλος: Οι αναρτήσεις του την στιγμή που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παντρευόταν!

Βρισκόταν με την δική του σύντροφο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Βασάλος: Οι αναρτήσεις του την στιγμή που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παντρευόταν!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη το απόγευμα της Κυριακής 1/9 αντάλλαξε όρκους πίστης και αγάπης με τον - πλέον - σύζυγό της, Γρηγόρη Μόργκαν! Το ζευγάρι διοργάνωσε τον γάμο υπό άκρα μυστικότητα και μέχρι τελευταία στιγμή δεν ήθελαν να μοιραστούν τίποτα στα social media (δείτε εδώ το νυφικό της Ευρυδίκης). Η αλήθεια είναι πως άμα παθαίνεις, μαθαίνεις.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά τον χωρισμό της από την μακροχρόνια σχέση που διατηρούσε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο δήλωσε ουκ ολίγες φορές δημόσια πως δεν θέλει να προβάλει ξανά την προσωπική της ζωή, κάτι που κάνει και ο ίδιος ο Κωνσταντίνος πλέον, αφού κι αυτός παρά το γεγονός πως διατηρεί νέα σχέση (δείτε εδώ τη νέα του σύντροφο), δεν θέλει να το μοιράζεται στα media.

Το πρώην ζευγάρι έχει μια πάρα πολύ καλή σχέση αλλά για ευνόητους λόγους ο Κωνσταντίνος δεν παρευρέθηκε στο μυστήριο που έλαβε χώρα στον Ναό του Αγίου Ερημίτη. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος την ώρα που η πρώην σύντροφός του αντάλλασσε βέρες απολάμβανε χαλαρές στιγμές με τη νέα του φίλη στα νησιά της Ελλάδας, όπως θα δείτε και στις παρακάτω αναρτήσεις του.

Οι αναρτήσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου

Δείτε επίσης: Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Μου έλειπε η φροντίδα! Υπήρχαν καταστάσεις που...» - Αποκάλυψε πρώτη φορά τον λόγο που χώρισε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο!

Κωνσταντίνος Βασάλος γάμος Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Κωνσταντίνος Βασάλος

Κωνσταντίνος Βασάλος διακοπές
Κωνσταντίνος Βασάλος νησιά

Σε παλιότερη συνέντευξή της, ένα χρόνο μετά τον χωρισμό από τον Κωνσταντίνο Βασάλο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Όταν ήμουν αθλητικογράφος, είχα σχέση, δημοσίευα φωτογραφίες μας στα social media και γενικά ήμουν ο ίδιος άνθρωπος όπως και μετά το παιχνίδι. Μετά το Survivor η προσωπική μου ζωή σχολιαζόταν και είναι λογικό. Η αναγνωρισιμότητα αυτή όμως με έχει φέρει αρκετές φορές σε πολύ δύσκολη θέση.

Δεν είναι μόνο ο χωρισμός. Και όταν ήμασταν ζευγάρι ερχόμασταν συχνά σε πολύ δύσκολη θέση. Συχνά κυκλοφορούσαν δημοσιεύματα που έγραφαν: Βλέπουμε τη Βαλαβάνη με φουσκωμένη κοιλιά, άρα είναι έγκυος. Μετά με έπαιρναν τηλέφωνο γνωστοί μου και μου έλεγαν με το καλό. Ήταν πάρα πολύ άβολο.
Όσον αφορά το θέμα του χωρισμού, ήταν μια κοινή μας απόφαση με τον Κωνσταντίνο, μετά από έξι χρόνια που ήμασταν μαζί, ότι δεν θέλουμε να μιλήσουμε γι’ αυτό. Πολλοί τότε έλεγαν: Αφού ως ζευγάρι δημοσιεύατε πράγματα από την καθημερινότητά σας, γιατί δεν μιλάτε για τον χωρισμό σας; Ήταν, όμως, ένα προσωπικό μας θέμα και είχαμε δικαίωμα να το κάνουμε έτσι, γιατί έτσι το θέλαμε».

Υπενθυμίζουμε πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη γνωρίστηκαν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. και ο έρωτάς του κράτησε 6 χρόνια.