Γάμος Ανδρέα Γεωργίου - Σιμώνης Χριστοδούλου: Το σημείωμα που έδωσαν σε κάθε καλεσμένο στο τραπέζι - Τι συνέβη με τις μπομπονιέρες

Ο λόγος που δεν είχαν κουφέτα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Το απόγευμα της Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο γάμος του Ανδρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου στην Κύπρο και στα social media έγινε χαμός από βίντεο και φωτογραφίες ακόμη και από την εντυπωσιακή προετοιμασίες του γαμπρού, λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας (δείτε εδώ).

Μέσα από τις αναρτήσεις των καλεσμένων, μάλιστα, έγινε γνωστό τι συνέβη με την μπομπονιέρα του ζευγαριού. Η Χρύσα Μιχαλοπούλου συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το σημείωμα που περίμενε τον κόσμο στο γαμήλιο τραπέζι, αντί της μπομπονιέρας, κατά το οποίο το ίδρυμα Μικροί Ήρωες εξέφραζε την ευγνωμοσύνη του για την στήριξη των νεόνυμφων, που επέλεξαν να συνεισφέρουν δίνοντας χρήματα εκεί αντί για τα κουφέτα.

Το σημείωμα αντί της μπομπονιέρας στον γάμο του Ανδρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου

«Αγαπημένοι μου Αντρέα και Σιμώνη…

Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για την πράξη αγάπη σας σε αυτή την όμορφη μέρα της ζωής σας.

Η απόφαση να στηρίξετε τους Μικρούς μας Ήρωες, τα παιδάκια μας που δίνουν τη μάχη τους στο παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου, μας γεμίζει δύναμη και ελπίδα», έγραφε, μεταξύ άλλων, το σημείωμα που περίμενε κάθε καλεσμένο.

Ανδρέας Γεωργίου μπομπονιέρα γάμου

Δείτε επίσης: Ανδρέας Γεωργίου: Τα "έσπασε" στο τραπέζι πριν τον γάμο με την Χριστοδούλου - Ο χορός πάνω στο τραπέζι

Η πρώτη φωτογραφία μετά το μυστήριο

Ανδρέας Γεωργίου: Παντρεύτηκε την Σιμώνη Χριστοδούλου

Για την ιστορία, ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου γνωρίστηκαν το 2017 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς "Το Τατουάζ". Η Σιμώνη, που είναι make-up artist, συνεργαζόταν με τον Ανδρέα στη σειρά και έτσι ξεκίνησε η γνωριμία τους. Ο έρωτας και η αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλον είναι πολύ δυνατή.