Δάνης Κατρανίδης: Το σπαρακτικό "αντίο" της πρώην συζύγου του - Η φωτογραφία από το γάμο τους

«Ένα φιλάκι για το δρόμο και καλή αντάμωση»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Το δικό της δημόσιο αντίο στον Δάνη Κατρανίδη θέλησε να πει η πρώην σύζυγός του, Ελίζα Πάλλη. Στο προφίλ της στο Facebook μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια, ενώ παράλληλα μοιράστηκε και μια φωτογραφία από το γάμο τους να ανταλλάσσουν ένα φιλί.

Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών έπειτα από δύσκολη μάχη που έδινε με την υγεία του. Τα τελευταία χρόνια είχε εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας και της τηλεόρασης, αφού η κατάσταση του δεν του το επέτρεπε.

Δίπλα του ήταν όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ανάμεσα τους και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Με την συνάδελφο ηθοποιό γνωριζόντουσαν πολλά χρόνια από την εποχή που σπούδαζαν. Δεν άργησαν να ερωτευτούν και να παντρευτούν. Ωστόσο, χώρισαν κάποια χρόνια αργότερα.

Η ανάρτηση της πρώην συζύγου του Δάνη Κατρανίδη

Εκτός της Μίρκας Παπακωνσταντίνου, ο Δάνης Κατρανίδης υπήρξε ακόμα δυο φορές παντρεμένος και η μια ήταν με την Ελίζα Πάλλη.

«Αυτό ήταν Δάνη. Γολγοθάς. Σε ευχαριστώ που επέλεξες να είμαι κοντά σου τα δύο τρία τελευταία χρόνια. Σε ευχαριστώ για τα σχεδόν 10 χρόνια σχέση... για τον γάμο μας... Σ’αγαπώ ΠΑΝΤΑ. Ένα φιλάκι για το δρόμο και καλή αντάμωση... Ο Δάνης ανήκει σε πολλούς... αυτό είναι το δικό μου κομμάτι. R.I.P. babe», έγραψε η Ελίζα Πάλλη στη λεζάντα της ανάρτησης της και οι διαδικτυακοί της φίλοι της έγραφαν συλλυπητήρια.

Δάνης Κατρανίδης Ελίζα Πάλλη

Τα αντίο του καλλιτεχνικού κόσμου

Η απώλεια του λοιπόν "πάγωσε" στον καλλιτεχνικό χώρο με πρόσωπα της τηλεόρασης και της υποκριτικής να τον αποχαιρετούν μέσα από τα social media την ώρα που ανακοινώθηκε η ημέρα και το κοιμητήριο που θα γίνει η κηδεία του.

Πέτρος Πολυχρονιάδης Δάνης Κατρανίδης

Δείτε επίσης: Η γυναίκα που σημάδεψε τη ζωή του Δάνη Κατρανίδη - Ο τρελός έρωτας, ο γάμος και το διαζύγιο


Ευαγγελία Μουμούρη Δάνης Κατρανίδης

Βασιλική Ανδρίτσου Δάνης Κατρανίδης


Ναταλία Γερμανού Δάνης Κατρανίδης