Βαρύ πένθος στην οικογένεια της Μαριέττας Φαφούτη

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
mariettafafouti/Instagram
mariettafafouti/Instagram

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η οικογένεια της Μαριέττας Φαφούτη. Η καλλιτέχνιδα που έγινε γνωστή μέσα από τα social media, έχασε τον πατέρα της και τώρα καλείται να διαχειριστεί μια από τις πιο δύσκολες απώλειες.

Την δυσάρεστη είδηση μετέφερε με αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τον αποχαιρετήσει και δημόσια, ενώ αποκάλυψε πότε και που θα του πουν φίλοι και συγγενείς το τελευταίο αντίο.

Η ανάρτηση της Μαριέττας Φαφούτη για το θάνατο του πατέρα της

«Ο μπαμπάς μας, ο πιο τρυφερός άνθρωπος του κόσμου, έφυγε από τη ζωή και η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη στις 11:00 στο Νεκροταφείο Χολαργού. Επιθυμία του ήταν να μην αφήσουμε στεφάνια αλλά να βοηθήσουμε κάποιον που το χρειάζεται» ανακοίνωσε αρχικά η αδελφή της Μαριέττας Φαφούτη, Νάνσυ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Από την άλλη η καλλιτέχνιδα μοιράστηκε στο δικό της προφίλ: «Μπαμπάκα μου, υπήρξες ο πιο τρυφερός, ο πιο καλόκαρδος, ο πιο υποστηρικτικός, ο πιο σπουδαίος μπαμπάς που θα μπορούσαμε ποτέ να ονειρευτούμε. Σε ευχαριστούμε που πλημμύρισες με φως και αγάπη τις ζωές μας. Ήσουν φτιαγμένος όλος από αγάπη και δεν σταμάτησες να μας το δείχνεις μέχρι την τελευταία στιγμή. Σ’ αγαπάμε. Για πάντα».

Πολλές είναι οι δυσάρεστες ειδήσεις τις τελευταίες ώρες καθώς έφυγε από τη ζωή και ο Δάνης Κατρανίδης.

Μαριέττα Φαφούτη πατέρας πέθανε