Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τους έπιασε όλους.. στον ύπνο - Πραγματοποιήθηκε νωρίτερα ο γάμος του με την Μαράια

Ανάμεσα στους καλεσμένους και ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ανατροπή είχαμε με τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο καθώς τελικά ο γάμος του πραγματοποιήθηκε νωρίτερα από την ώρα που είχε κυκλοφορήσει. Ο αστέρας του NBA με την αγαπημένη του Μαράια, αντάλλαξαν όρκους αγάπης και πίστης το πρωί της Κυριακής 1/9 στο Costa Navarino στην Πύλο.

Οι καλεσμένοι στο γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και τι θα ακολουθήσει

Στους καλεσμένους βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του και οικογένειά τους, ο Λεμπρόν Τζέιμς, η Σερένα Ουίλιαμ, ο Εμμανουήλ Καραλής, όπως επίσης και ο Βασίλης Σπανούλης με την Ολυμπία Χοψονίδου και τα 6 παιδιά τους - δείτε βίντεο από την άφιξη τους.

Μετά τον γάμο και συγκεκριμένα το απόγευμα θα ακολουθήσει η δεξίωση ώστε να γιορτάσουν την ευτυχισμένη αυτή ημέρα.

Δείτε επίσης: Εικόνες από το τριήμερο bachelorette της Μαράια στην Μύκονο

Όσον αφορά την τελετή, στην δεξίωση φέρεται πως θα σερβιριστεί κρασί με το όνομα της αγαπημένης του και μητέρας των παιδιών του Μαράιας.

Σύμφωνα με την Espresso o Γιάννης έχει ζητήσει το μενού να περιλαμβάνει φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, μεσσηνιακό κρασί, καθώς και εδέσματα με βάση το αγνό παρθένο ελαιόλαδο.

Το συνολικό κόστος διαμονής στο χλιδάτο θέρετρο της Πύλου, είναι περίπου στα 400.000 ευρώ, ενώ το μενού θα κοστίσει περίπου 250 ευρώ με το συνολικό κόστις να αξίζει τις 100.000 ευρώ. Από την άλλη, ο στολισμός θα κοστίσει 180.000 ευρώ και θα ανανεώνεται κάθε μέρα για τις τρεις ημέρες.