Δάνης Κατρανίδης: Πότε και που θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού

Φίλοι, συγγενείς και όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος, θα τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Θρήνος επικρατεί στο χώρο της υποκριτικής με το θάνατο του Δάνη Κατρανίδη. Ο ταλαντούχος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών έπειτα από πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την υγεία του. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια απείχε από το χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου καθώς η υγεία του δεν του το επέτρεπε.

Πότε και που θα γίνει η κηδεία του Δάνη Κατρανίδη

Όλος ο καλλιτεχνικός χώρος από την ημέρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, τον αποχαιρετά και δημόσια με συγκινητικά λόγια στα social media, ενώ και ο κόσμος που τον απόλαυσε σε τηλεόραση και θέατρο είναι συγκλονισμένος από την απώλεια του.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5/9 στις 12.30 στο κοιμητήριο Zωγραφου.

Η τελευταία του δημόσια εμφάνιση

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ήταν τον Αύγουστο του 2020 όταν είχε βρεθεί στο θέατρο Βράχων ώστε να δει το έργο "Οιδίπους". Μαζί του ήταν η φίλη του Ελένη Κοκκίδου.

Δάνης Κατρανίδης τελευταία δημόσια εμφάνιση

Δάνης Κατρανίδης πέθανε

Όσον αφορά την τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στο Πρωινό του ΑΝΤ1 όπου είχε μιλήσει για τα γυρίσματα της ταινίας «Ταξίδι στα αστέρια», όπου υποδύθηκε τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

«Κάναμε μία ταινία κι είχαμε γυρίσματα μέχρι και την παραμονή και της Πρωτοχρονιάς και των Χριστουγέννων με σκηνοθέτη τον Χρήστο Δήμα. Θα υποδυθώ τον Παύλο Γιαννακόπουλο και με αφορμή τα 100 χρόνια του μπάσκετ στην ιστορία του Παναθηναϊκού και του ελληνικού μπάσκετ από τα χρόνια που ανέλαβε μαζί με τον αδερφό του, Θανάση, τον Παναθηναϊκό» είχε πει τότε ο Δάνης Κατρανίδης στις κάμερες.

Δείτε επίσης: «Ζήλευα πάρα πολύ τον Δάνη Κατρανίδη! Του έκανα τέρατα»