Τατιάνα Στεφανίδου: Ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη για να δει την κόρη της - Το δείπνο σε γκουρμέ εστιατόριο και οι σικ φωτογραφίες

Στο στιλ είναι ίδιες!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τατιάνα Στεφανίδου: Ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη για να δει την κόρη της - Το δείπνο σε γκουρμέ εστιατόριο και οι σικ φωτογραφίες

Η Τατιάνα Στεφανίδου ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη, την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, ώστε να επισκεφθεί την κόρη της που κάνει εκεί τις σπουδές της. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που πηγαίνει να την δει, αφού είναι συχνή επισκέπτρια και μάλιστα μια φορά είχε χάσει τις βαλίτσες της με αποτέλεσμα να φοράει τα ρούχα της κόρης της.

Στο προφίλ της στο Instagram δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από την βόλτα που έκαναν στην γέφυρα του Μπρούκλιν το δειλινό για να απολαύσουν τη θέα. Επίσης, απόλαυσαν τον καφέ τους αλλά και το γεύμα τους σε γκουρμέ εστιατόριο.

Φωτογραφίες από το ταξίδι της Τατιάνας Στεφανίδου στη Νέα Υόρκη

Όπως θα δείτε από τις παρακάτω φωτογραφίες μαμά και κόρη έχουν το ίδιο σικάτο στιλ αλλά και ομορφιά!

«Βόλτα το δειλινό στη ιστορική γέφυρα του Μπρούκλιν με το Λυδάκι μου. Η μαγευτική θέα σε βοηθά να αντιληφθείς μέσα σε λίγα λεπτά τι είναι η Νέα Υόρκη. Το άγαλμα της Ελευθερίας στο βάθος, οι επιβλητικοί ουρανοξύστες, το πανίσχυρο Μανχάταν, το ρομαντικό πολυπολιτισμικό Μπρούκλιν, ο ποταμός Ηστ Ρίβερ.

Η γέφυρα ολοκληρώθηκε χάρη σε μια γυναίκα, την μαθηματικό Εμιλυ Ρόμπλινγκ. Ο σύζυγος της, που συνέχιζε το έργο του πατέρα του, παρέλυσε από τη νόσο των δυτών και έτσι η Έμιλυ επέβλεψε τις εργασίες για 11 χρόνια. Ήταν η πρώτη που πέρασε τη γέφυρα. Woman Power!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της η Τατιάνα Στεφανίδου.


Μέχρι λίγες ημέρες πριν η Τατιάνα Στεφανίδου απολάμβανε τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύζυγό της. Μετά την επίσκεψή τους στην όμορφη Ζάκυνθο (δείτε εδώ φωτογραφίες από εκεί πάνω στο σκάφος τους) βρέθηκαν σε ένα από τα νησιά με τα πιο εντυπωσιακά νερά, το Μεγανήσι και λίγο πριν αποχαιρετήσει και αυτό το μέρος, θέλησε να μοιραστεί κάποια στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φόντο τα τοπία του.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια πόζαρε με μαύρο μπικίνι πάνω στα βράχια μίας σπηλιάς και προκάλεσε πανικό με το γραμμωμένο σώμα της, ενώ δημοσίευσε και μία φωτογραφία του άντρα της, ο οποίος ήταν ξαπλωμένος πάνω σε ένα στρώμα μέσα στη θάλασσα και απολάμβανε την ηρεμία γύρω του.

«Τελευταίες μέρες στον παράδεισο», έγραψε στην λεζάντα η ίδια.