Ελένη Ράντου: «Πάλεψες με...» - Η σπαρακτική ανάρτηση για το θάνατο του Δάνη Κατρανίδη

Τον αποχαιρέτησε δημόσια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Η Ελένη Ράντου θέλησε να αποχαιρετήσει και δημόσια τον Δάνη Κατρανίδη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών έπειτα από σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του (διαβάστε την ανακοίνωση). Η ηθοποιός έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στα social media λέγοντας του "αντίο".

Παράλληλα μέσα από την ανάρτηση της, αποκάλυψε πως ο επιτυχημένος ηθοποιός πάλεψε με το θηρίο. Από αυτή την μάχη όμως δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Η ανάρτηση της Ελένης Ράντου για τον Δάνη Κατρανίδη

«Καλό σου ταξίδι Δάνη Κατρανίδη. Πάλεψες σα θηρίο. Ξεκουράσου τώρα... Άλλος ένας ωραίος άνθρωπος ταξίδεψε αυτό το καλοκαίρι» έγραψε η Ελένη Ράντου σε ανάρτηση της στο Facebook με τους διαδικτυακούς της φίλους να γράφουν συλλυπητήρια.

Ποιος ήταν ο Δάνης Κατρανίδης

Γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου 1949 στο Αιγάλεω. Είναι απόφοιτος (1971) της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής Αθηνών Γιώργος Θεοδοσιάδης. Κατά το διάστημα 1971-1978 υπήρξε ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου. Τη θεατρική σεζόν 1978-1979 έγραψε ιστορία στον ρόλο του κομπέρ στη θρυλική παράσταση Cabaret που ανέβασε η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Έπαιξε σε όλα τα είδη θεάτρου, από τραγωδία και κωμωδία μέχρι μιούζικαλ και επιθεώρηση, ενώ άκρως αξιόλογη είναι η συμμετοχή του στο θέατρο του ραδιοφώνου. Δίδαξε στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Ίασμος» και στο Θεατρικό Εργαστήρι "Βασίλης Διαμαντόπουλος". Λάτρης της θάλασσας και δεινός ιστιοπλόος, έχει στο ενεργητικό του δεκάδες συμμετοχές και κατακτήσεις σε αγώνες ανοικτής θαλάσσης.

Το 1971, παντρεύτηκε με την επίσης ηθοποιό (και συμμαθήτρια του στη Σχολή του Γ. Θεοδοσιάδη) Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Χώρισαν το 1977.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελένη Ράντου: «O Βασίλης Παπακωνσταντίνου υποφέρει που λείπει η κόρη του στο εξωτερικό, είναι δυστυχισμένος»

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Άφωνη στο πλατό του Στούντιο 4 με την εμφάνιση της Ελένης Ράντου - «Τι ήταν αυτή η εικόνα σου...»

Τάνια Τσανακλίδου: «Με φροντίσατε σαν παιδί σας! Εκείνο τον καιρό ήσασταν η οικογένειά μου» - Το σπαρακτικό "αντίο" στον Δάνη Κατρανίδη

Βαρύ πένθος για τη Μιμή Ντενίση: «Γιατί τόσο άτυχος; Σ' αγαπώ! Να πετάξεις χορεύοντας προς το φως»

Δάνης Κατρανίδης: Το σπαρακτικό "αντίο" της πρώην συζύγου του - Η φωτογραφία από το γάμο τους

Δάνης Κατρανίδης: «Μας άφησε λυπημένους αλλά εκείνος τώρα είναι καλά» - Γερμανού, Μουμούρη, Μπουρδούμης και άλλοι τον αποχαιρετούν

Δάνης Κατρανίδης: Η γυναίκα που του σημάδεψε τη ζωή - Ο τρελός έρωτας, ο γάμος και το διαζύγιο

Δάνης Κατρανίδης: Αυτή ήταν η τελευταία του δημόσια εμφάνιση πριν αποσυρθεί από την τηλεόραση