Θείος Κασσελάκη: Αποκαλύπτει για τον σύζυγο του ανιψιού του, Τάιλερ Μακμπέθ - «Έβλεπε πράγματα που δεν...»

«Αισθάνοµαι ευτυχισµένος όταν βλέπω άτοµα να ζούνε το µυστήριο της χαράς και του έρωτα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θείος Κασσελάκη: Αποκαλύπτει για τον σύζυγο του ανιψιού του, Τάιλερ Μακμπέθ - «Έβλεπε πράγματα που δεν...»

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 31/8 το τετραήμερο γλέντι του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ για το γάμο τους. Το ζευγάρι μάλιστα αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης σε μια ρομαντική τελετή στον Βοτανικό Κήπο στα Χανιά της Κρήτης (δείτε φωτοραφίες).

Ο θείος του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Κασσελάκης μίλησε στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη για τις όμορφες οικογενειακές στιγμές που πέρασαν, κάνοντας αποκαλύψεις.

Οι δηλώσεις του θείου του Στέφανου Κασσελάκη

«Ήταν ένα πολύ όµορφο τετραήµερο εκδηλώσεων. Ξεκίνησαν µε την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακµπέθ στο χωριό του πατέρα του Στέφανου, το Σκινέ, όπου σε ένα ζεστό κλίµα έγιναν οι ανταλλαγές ευχών µεταξύ συγγενών, φίλων και γνωστών και οι παρευρισκόµενοι απόλαυσαν το παραδοσιακό χανιώτικο κέρασµα. Δηλαδή ξεροτήγανο, αυγοκαλάµαρο, φιστίκι, παξιµαδάκι και τσικουδιά.

Την εποµένη προσφέρθηκε ποτό σε γνωστό μπαρ στην Παλιά Πόλη στα Χανιά, ενώ ακολούθησε ένα κάλεσµα σε ιδιωτικό χώρο, µε ποτό και µουσική. Την επόµενη ημέρα ξεκίνησε η διασκέδαση από τον Βοτανικό Κήπο στις 17.00, όπου γευτήκαµε τα παραδοσιακά χανιώτικα προϊόντα και µετά έγινε µια γιορτή στη βίλα

Στέφανος Κασσελάκης Τάιλερ Μακμπέθ γάμος

Αισθάνοµαι ευτυχισµένος όταν βλέπω άτοµα να ζούνε το µυστήριο της χαράς και του έρωτα, γιατί ο γάµος είναι ένα από τα πιο ευλογηµένα Μυστήρια που υπάρχουν. Μίλησα λίγο µε τον Τάιλερ. Ήταν πολύ συγκινηµένος, αισθανόταν πάρα πολύ καλά και, επειδή έβλεπε πράγµατα που δεν τα είχε συναντήσει άλλη φορά στη ζωή του, έβλεπα την έκπληξη και τη χαρά στα µάτια του. Όσον αφορά τους καλεσµένους, ήταν φίλοι, γνωστοί, χωριανοί και συγγενείς», δήλωσε ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη, Γιάννης.

Δείτε επίσης: Το δώρο που αντάλλαξαν Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ την ώρα της τελετής - Τι συμβολίζει;