Θλίψη για την Καλομοίρα - «Θα μου λείψει τόσο πολύ»

Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram έκανε η Καλομοίρα για καλό της φίλο που δυστυχώς έφυγε εντελώς ξαφνικά από την ζωή. Πρόκειται για τραγουδιστή που κατέρρευσε στη σκηνή την ώρα που τραγουδούσε και όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Στο διαδίκτυο έχει κυκλοφορήσει βίντεο την στιγμή που πέφτει κάτω.

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί πριν από 14 χρόνια και η τραγουδίστρια θέλησε να τον αποχαιρετήσει και δημόσια με μια κοινή τους φωτογραφία από την περίοδο που συνεργαζόντουσαν και είχαν εμφανιστεί στα Mad video music awards.

Η ανάρτηση της Καλομοίρα για το φίλο της που πέθανε

Ο λόγος για τον που Isaac Freeman III, που έγινε περισσότερο γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα Fatman Scoop. Ήταν Αμερικανός ράπερ, hype man και προσωπικότητα του ραδιοφώνου.

Η Καλομοίρα στο προφίλ του στο Ιnstagram έγραψε «Είμαι βαθιά λυπημένη που ακούω αυτά τα νέα για τον γλυκό μου φίλο Fatman Scoop. Ήταν τόσο ευγενική ψυχή και θα μου λείψει τόσο πολύ».

Τάμτα Fatman Scoop θάνατος

Η είδηση του θανάτου του καλλιτέχνη έχει προκαλέσει τεράστια θλίψη σε όλο τον μουσικό κόσμο, με τον μάνατζερ του, να επιβεβαιώνει την είδηση στο Facebook, αναφέροντας σε ανακοίνωση πως: «Με βαριά καρδιά ανακοινώνω τον θάνατο του Isaac Freeman III, γνωστού επαγγελματικά ως Fatman Scoop». Η οικογένεια του καλλιτέχνη πρόσθεσε: «Χθες το βράδυ, ο κόσμος έχασε μια λαμπερή ψυχή».

Ο ράπερ Fatman Scoop είχε συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα της μουσικής σκηνής, όπως η Missy Elliott και η Mariah Carey, αφήνοντας πίσω του μια σημαντική κληρονομιά.