Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν: Το παραμυθένιο βίντεο πριν το γάμο τους - Οι βουτιές και τα φιλιά

Έπεσαν βροχή οι ευχές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν: Το παραμυθένιο βίντεο πριν το γάμο τους - Οι βουτιές και τα φιλιά

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν θα παντρευτούν σήμερα Κυριακή 1/9 στην πανέμορφη Κρήτη και συγκεκριμένα στον Άγιο Ιωάννη Ερημίτη στα Χανιά παρουσία στενών συγγενών και φίλων. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει wedding party στο Liokalyvo Beach Bar.

Μπορεί οι φήμες να είχαν κυκλοφορήσει εδώ και αρκετές ημέρες, ωστόσο η επιβεβαίωση έγινε με ανάρτηση της δημοσιογράφου στα social media από το party που πραγματοποίησαν με τον αγαπημένο της στην παραλία με καλεσμένους όλους τους φίλους τους - δείτε φωτογραφίες.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη στο ένθετο της Secret έφερε στη δημοσιότητα για πρώτη φορά το προσκλητήριο του γάμου της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Μόργκαν. Όπως βλέπουμε περιλαμβάνει τρεις φωτογραφίες του ζευγαριού από τις διακοπές τους ενώ από κάτω αναγράφεται που θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο και στη συνέχεια η δεξίωση - δείτε το εδώ.

Το βίντεο Βαλαβάνη - Μόργκαν πριν τον γάμο

Λίγες ώρες πριν τον γάμο το ερωτευμένο ζευγάρι δημοσίευσε στα προφίλ του στο Instagram ένα πολύ τρυφερό βίντεο βγαλμένο σαν από παραμύθι. Εκείνη ντυμένη στα λευκά και με πέπλο στα μαλλιά της και εκείνος με το μαγιό του, βούτηξαν στη θάλασσα και αντάλλαξαν παθιασμένα φιλιά.


Το λαμπερό μονόπετρο που της έδωσε

Το πρωί της Παρασκευής 30 Αυγούστου, μάλιστα, μία ημέρα πριν τον... γάμο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στo instagram ένα story, στο οποίο φαίνεται να φορά μονόπετρο!

«Στην αρχή (μετά τον χωρισμό μου) με τρόμαζε το γεγονός ότι έπρεπε να απολογηθώ. Μετά σκεφτεσαι... Στην ζωή σου κάνεις ό,τι εσύ θέλεις και δεν έχεις να δώσεις λόγο σε κανέναν. Δεν είναι ότι δεν θέλω να αναφερθώ στην καινούργια μου σχέση... Δεν φοβάμαι και δεν κρύβομαι για τη νέα μου σχέση. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για την επιλογή μου. Αλλά πλέον έχω αποφασίσει να προστατεύω την Ευρυδίκη», είχε αναφέρει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε τηλεοπτική της συνέντευξη πριν λίγους μήνες απαντώντας σε όσους την ρωτούσαν γιατί κρύβει την σχέση της.