Στέφανος Τσιτσιπας: Έγινε έξαλλος ξανά και πέταξε την ρακέτα του - Τρόμαξε η Πάουλα Μπαντόσα

Δείτε το βίντεο που έγινε viral

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στέφανος Τσιτσιπας: Έγινε έξαλλος ξανά και πέταξε την ρακέτα του - Τρόμαξε η Πάουλα Μπαντόσα

Θέμα συζήτησης για ακόμα μια φορά έγινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον αγώνα με τους Μεξικανούς Όλμο και Γκονζάλες. Με την σύντροφό του που έπαιξαν στο πρώτο τους διπλό μεικτό του US Open, αποκλείστηκαν αφού έχασαν με 2-0.

Εξαιτίας της ήττας τους, ο τεννίστας βγήκε ξανά εκτός εαυτού. Εξαιτίας του ότι δεν μπορούσε να συγκρατήσει την οργή του, πέταξε την ρακέτα του με δύναμη στο έδαφος με αποτέλεσμα να τρομάξει την Πάουλα που βρισκόταν δίπλα του.

Το βίντεο με τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Πάουλα Μπαντόσα

«Παίξαμε μαζί γιατί έχουμε δει ότι έχουμε καλή χημεία και θέλαμε να το δοκιμάσουμε και σε επίσημο τουρνουά. Ανυπομονούσαμε καιρό γι' αυτό και περιμέναμε κάτι περισσότερο, αλλά παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει πάει πολύ καλά στα μικτά στα Grand Slam τα τελευταία χρόνια. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν είχαμε και την καλύτερη κλήρωση για 1ο γύρο. Κατά τ' άλλα το απολαύσαμε και ήταν διασκεδαστικό που το μοιράστηκα αυτό με την Πάουλα» δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τον αγώνα.

Να σημειώσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο τεννίστας ξεσπάσει κατά την διάρκεια του αγώνα. Πριν μερικές ημέρες έγινε χαμός όταν έβρισε τον πατέρα του μέσα στο γήπεδο - δείτε τι γράφτηκε στα social media.

Το ξέσπασμα της αδερφής του μετά την θύελλα οργής προς το πρόσωπό του

«Είναι κρίμα που ψάχνετε πάντα εύκολους στόχους για να βγάλετε τη χολή σας ρε παιδιά! Πάντα μας φταίνε αυτά που δεν έχουν καμία σημασία όπως το τένις, το ποδόσφαιρο, τα ριάλιτι, τι είπε ο ένας, αν χώρισε ο άλλος, τι έφαγε η άλλη και άμα χέστηκαν όλοι μαζί. Φανατιζόμαστε με ηλίθια πράγματα αντί να δούμε την ουσία!

Τόσα χρόνια στο ίδιο έργο θεατές! Κάηκαν όλοι οι πνεύμονες της Αθήνας! Εδώ δε σας βλέπω όμως να στοχοποιείτε ούτε να μιλάτε ονομαστικά! Λίγοι το κάνουν και έχουν τα έντερα. Οι ξένοι αγαπάνε πιο πολύ τη χώρα μας από εμάς τους ίδιους. Ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου, αλλά εκεί εμείς, το χαβά μας! Να τρωγόμαστε μεταξύ μας και να θέλουμε ξένους βασιλιάδες!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Η ηλικία, η αλήθεια για την καταγωγή του και οι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του - Ποιος είναι ο διάσημος τενίστας

Ελισάβετ Τσιτσιπά ξέσπασμα για Στέφανο