Δανάη Μπάρκα: Το παραμυθένιο βίντεο από τις βουτιές της - Τα υποβρύχια πλάνα

«Ξύπνησα με αυτή την σκέψη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Το παραμυθένιο βίντεο από τις βουτιές της - Τα υποβρύχια πλάνα

Η Δανάη Μπάρκα μπορεί να επέστρεψε στην Αθήνα αφού πρέπει να ετοιμάσει με την ομάδα της τις τελευταίες λεπτομέρειες για την επιστροφή της εκπομπής, Πάμε Δανάη (δείτε πότε κάνει πρεμιέρα), ωστόσο, το μυαλό της βρίσκεται ακόμα στο αγαπημένη της νησί την Σέριφο.

Μάλιστα, στο προφίλ της στο Instagram δημοσίευσε και ένα βίντεο από τις βουτιές της σε μια πολύ όμορφη παραλία με καταγάλανα και πεντακάθαρα νερά. Οι υποβρύχιες λήψεις της εντυπωσίασαν τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το βίντεο της Δανάης Μπάρκα

Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα τράβηξε βίντεο την ώρα που κολυμπούσε μέσα στο νερό, γράφοντας στην λεζάντα της ανάρτησης της «Ξύπνησα με αυτή την σκέψη. —— Το μυαλό μας πάντα μπορεί να μας ταξιδεύει σε όμορφα μέρη!».


Να σημειώσουμε πως η Δανάη Μπάρκα βρισκόταν στην Σέριφο και όταν είχε ξεσπάσει φωτιά στο νησί. Για αυτό είχε μιλήσει στο πλατό της εκπομπής Πάμε Δανάη.

«Εγώ είμαι καλά. Πέρασα δύσκολα το Σαββατοκύριακο συναισθηματικά. Υπάρχουν άνθρωποι... Μη τα μεγαλοποιώ εγώ επειδή το αισθάνθηκα δύσκολο. Υπήρχαν άνθρωποι που πέρασαν πολύ πιο δύσκολα σε όλη την Ελλάδα. Πάνω από 50 φωτιές μάθαμε και ακούσαμε. Εγώ έτυχε να είμαι στη Σέριφο, στο νησί που πάω από τότε που ήμουν σχολείο. Ήταν πολύ σοκαριστικό το ότι στις 6 η ώρα είδαμε πάνω ψηλά στο βουνό μια μικρή φλογίτσα και ξαφνικά σε δύο ώρες πήγε σε όλη την απέναντι πλευρά. Εκκενώθηκαν τα σπίτια. Μας έστειλαν μηνύματα να φύγουμε από τα σπίτια που είχαμε νοικιάσει. Ευτυχώς είχα φίλους στο νησί και με φιλοξένησαν. Ήταν πολύ σοκαριστικό.

Το πιο σοκαριστικό από όλα είναι ότι ένα νησί το να έχει σε μια χώρα με αυτές τις θερμοκρασίες και τις φωτιές να έχει μόνο 2 μόνιμους πυροσβέστες και δυο εποχιακούς με δυο πυροσβεστικά οχήματα ένα μεγάλο και ένα τύπου αγροτικό είναι το πιο σοκαριστικό. Οι περιουσίες των ανθρώπων καταστράφηκαν... Είναι πολύ άσχημο. Να αγαπάμε τον τόπο μας. Ήρθαν αμέσως η βοήθεια. Ήρθαν ελικόπτερα, δυο αεροπλάνα, ήρθε βοήθεια από την Σύρο. Είχε 9 μποφόρ ήταν πολύ δύσκολο. Ήρθαν δυο οχήματα από Αθήνα.. αλλά δυστυχώς ο αέρα ήταν απρόβλεπτος», είπε η Δανάη Μπάρκα.