Νίνο: Αποθέωσε την σύντροφό του, Ζόζεφιν στο Instagram - «Το κορίτσι μου! Η αγάπη μου»

Τι δημοσίευσε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίνο: Αποθέωσε την σύντροφό του, Ζόζεφιν στο Instagram - «Το κορίτσι μου! Η αγάπη μου»

Ο Νίνο με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποθέωσε την σύντροφό του, Ζόζεφιν με βίντεο που δημοσίευσε. Μετά την κρίση που πέρασαν στη σχέση τους (δείτε τι είχε συμβεί), το ζευγάρι φαίνεται πως είναι καλύτερα από ποτέ.

Η ανάρτηση του Νίνο για την Ζόζεφιν

Ο τραγουδιστής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους απόσπασμα από το νέο της βίντεο κλιπ με τίτλο «Μύθο» και έγραψε «Το κορίτσι μου, η αγάπη μου, η φίλη μου, η σούπερ σταρ μου».

«Είμαι με τη Ζόζεφιν. Είναι η καλύτερη παρέα που θα μπορούσα να έχω! Γελάμε, τραγουδάμε, μιλάμε. Οπουδήποτε και αν είσαι το σημαντικό είναι να έχεις καλή παρέα. Έχουμε πολλά κοινά, γελάμε! Γνωριζόμασταν από παλιά!», έχει πει για την σύντροφό του ο Νίκο.

Λίγες ημέρες πριν η Ζόζεφιν είχε τα γενέθλια της τα οποία γιόρτασε τα γενέθλιά της έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της, Νίνο, αλλά και την παρέα της!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram κάποιες φωτογραφίες από την συγκεκριμένη βραδιά και οι followers χάζεψαν όχι μόνο από το πόσο εντυπωσιακή και όμορφη ήταν με αυτό που φορούσε, αλλά από το πόσο ταιριαστοί είναι με τον Νίκο, γιατί εννοείται πως έβγαλαν φωτογραφία αγκαλιά. Η, δε, τούρτα... πολύ cute!

«Άλλος ένας χρόνος σοφότερη, καλύτερη και περισσότερο ευλογημένη, ευχαριστώ για όλες τις ευχές γενεθλίων!! Σας αγαπώ παιδιά!!», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια