Ευγενία Σαμαρά: Φωτογραφίες από τα γενέθλια της - Αυτή είναι η ηλικία της

Η τούρτα και τα κεράκια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ευγενία Σαμαρά είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς, έχοντας συμμετάσχει σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές. Μπορεί να έγινε γνωστή μέσα από τους Ράδιο Αρβύλα, ωστόσο έγινε γνωστή μέσα από τα σήριαλ Εκδρομή, Παρθένα Ζωή, Όσο Έχω Εσένα, Έρωτας μετά, ενώ αποθεώθηκε μέσα από τον Σασμό.

Γεννήθηκε το 1987 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Το 2005, τελειώνοντας το σχολείο, πέρασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο τμήμα Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος. Λίγο μετά αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική, ξεκινώντας παράλληλα σπουδές στη Δραματική Σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Ακόμη έχει πτυχίο από την Δραματική Σχολή Ανδρέας Βουτσινάς.

Το 2008, πέρασε από δοκιμαστικό για την σατιρική εκπομπή Ράδιο Αρβύλα που έψαχνε δύο γυναίκες συμπαρουσιάστριες. Τελικά επιλέχθηκε για μία από τις δύο θέσεις. Εκεί, παρουσίαζε βίντεο που στέλναν οι τηλεθεατές και άλλοτε συμμετείχε στο σατιρικό μέρος της εκπομπής. Αποχώρησε από την εκπομπή το 2013 και ξεκίνησε την καριέρα της στην υποκριτική.

Τα γενέθλια της Ευγενίας Σαμαρά

Η Ευγενία Σαμαρά λοιπόν, γιόρτασε την Παρασκευή 30/8 τα γενέθλια της παρέα με φίλους της σε νυχτερινό μαζί και δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία με την τούρτα της.

«37ος Κύκλος Ζωής και συνεχίζω να συνθέτω, να δημιουργώ, να ταξιδεύω, να είμαι περίεργη και να γεννιέμαι κάθε στιγμή. Σας ευχαριστώ για τις ευχές αγαπημένοι,
ανταποδίδω με ό,τι ο καθένας έχει ανάγκη!!» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της.

Δεν έδειξε ωστόσο ποιοι ήταν μαζί της, αφού να υπενθυμίσουμε πως όπως έχει γραφτεί είναι σε σχέση με πολύ αγαπημένο και επιτυχημένο ηθοποιό.