Στέφανος Κασσελάκης - Τάιλερ Μακμπέθ: Το δώρο που αντάλλαξαν την ώρα της τελετής - Τι συμβολίζει;

Σήμερα το αποχαιρετιστήριο party

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ την Παρασκευή 30/8 αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στον Βοτανικό Κήπο στα Χανιά της Κρήτης, παρουσία των οικογενειακών τους και καλών φίλων. Το ζευγάρι ετοίμασε ένα τετραήμερο γλέντι το οποίο θα ολοκληρωθεί σήμερα Σάββατο 31/8.

Τα μέτρα για την ιδιωτικότητα του ζεύγους ήταν αυστηρά. Οι καλεσμένοι έδιναν τα στοιχεία της ταυτότητας τους ώστε να τα επιβεβαιώσουν και να μπουν στην δεξίωση. Το επόμενο βήμα ήταν να αφήσουν τα κινητά τους σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου υπήρχαν διάφανα ντουλαπάκια με λουκέτα και να το ξαναπάρουν μετά την δεξίωση.

Μπορεί ωστόσο να προσπάθησαν να κρατήσουν την στιγμή αυτή μόνο για τους ίδιους, όμως, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες την ώρα που αντάλλαξαν τους όρκους τους.

Το δώρο που αντάλλαξαν Κασσελάκης - Μακμπέθ στην τελετή.

Η διάρκεια της τελετής ήταν δυο ώρες με το ζευγάρι να ανταλλάζει ένα συμβολικό δώρο. Πρόκειται για ένα βραχιόλι που συμβολίζει την αιώνια αγάπη και την αφοσίωση.

Δείτε επίσης: «Στον Tyler ερωτεύτηκα την καρδιά του» - Η καρμική σχέση του ζευγαριού με τις Σπέτσες και οι αντιδράσεις

Για την στιγμή που έκανε coming out, ο Στέφανος Κασσελάκης έχει πει: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να πω στους γονείς μου για τη σεξουαλική μου ταυτότητα. Γενικά δεν είχα σχέση αποδοχής με τους γονείς μου, γιατί έχω υπάρξει ανεξάρτητος από τα 14 μου. Και με υποτροφίες και με σχολίο και οικονομικά... Άρα η ιδέα ότι έπρεπε να πάρω την άδεια των γονιών μου δεν ήταν κάτι που πέρασε από το μυαλό μου. Αυτό που πέρασε από το μυαλό μου είναι ότι δεν ήθελα να τους φορτώσω με ένα βάρος παραπάνω.

Το είπα, λοιπόν, στην μητέρα και τον πατέρα μου.. Ήταν τα γενέθλια του πατέρα μου και γινόταν 70 χρονών. Είχα έρθει στη μέση μίας δύσκολης επιχειρηματικής διαπραγμάτευσης, αλλά παρόλα αυτά είχα επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες για να βγούμε για τα γενέθλιά του. Εκεί που ήμασταν, λοιπόν, στο τραπέζι ο πατέρας μου ήταν λίγο εκνευρισμένος για δικά μου επιχειρηματικά προβλήματα, τα οποία θεωρούσε άδικα προς το πρόσωπό μου, άσχετα δηλαδή, και έτσι βγήκε έξω να ξεθυμάνει.

Τότε το είπα στη μητέρα μου και της είπα "κι αυτή η σχέση είναι με αγόρι;". Η αντίδραση της δεν ήτανε και η καλύτερη εκείνη τη στιγμή. Μου είπε "Τι είπες;". Δεν της είπα ότι υπήρχε άνθρωπος στη ζωή μου, μίλησα υποθετικά, γενικά. Τότε δεν είχα σχέση, αλλά είχα γνωρίσει μόλις τον Τάιλερ και ήξερα ότι δεν ήθελα να τον χάσω. Όταν βρεις ένα άτομο χωρίς το οποίο δεν μπορείς να φανταστείς την υπόλοιπή σου ζωή, σπανίζει αυτό. Δεν ελέγχεις το πώς αρχίζει αυτό».