Ανθή Σαλαγκούδη - Κοσμάς Κουμιανός: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Ευχάριστα νέα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανθή Σαλαγκούδη - Κοσμάς Κουμιανός: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Η Ανθή Σαλαγκούδη έχει βρει την ευτυχία και τον έρωτα στο πρόσωπο του συντρόφου της Κοσμά Κουμιανού. Η δημοσιογράφος που το κοινό αγάπησε μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor, διατηρεί σχέση με τον φωτογράφο εδώ και καιρό, η οποία φαίνεται πως σοβαρεύει.

Η σχέση τους έχει γνωστή όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από κοινή έξοδό τους στα μπουζούκια να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι ίδιοι ωστόσο, θέλουν να διατηρήσουν τους χαμηλούς τόνους και να μην δίνουν τροφή για σχόλια.

Σαλαγκούδη - Κουμιανός έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο ένθετο Secret, ο Κοσμάς Κουμιανός γνώρισε την Ανθή Σαλαγκούδη την οικογένεια του. Η συνάντηση αυτή μάλιστα πήγε καλά, αφού το ρεπορτάζ αναφέρει πως την εκτιμούν ιδιαίτερα. Από την άλλη ωστόσο, η δημοσιογράφος δεν έχει γνωρίσει στον αγαπημένο της την δική της οικογένεια.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μία φωτογράφιση, που της έκανε εκείνος, και μετά ακολούθησαν κάποια καλέσματα στα οποία ήρθαν πιο κοντά. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως ο Κοσμάς Κουμιανός χώρισε πριν από λίγο καιρό από την προηγούμενη σχέση του και πρώην σύντροφό του είναι η Δάφνη Καραβοκύρη, επίσης δημοσιογράφος.

Ανθή Σαλαγκούδη Κοσμάς Κουμιανός

Οι δηλώσεις που είχε κάνει

«Νομίζω μόνο το δαχτυλίδι είναι πιο επίσημο, το συγκεκριμένο... ένα δαχτυλίδι αρραβώνων, μονόπετρο. Παιδιά, όχι δεν φοράω ακόμα», είπε αρχικά.

Όταν την ρώτησε, συγκεκριμένα, εάν είναι πολύ ερωτευμένη, δήλωσε: «Δεν πολυαπαντάω σε αυτά, ξέρετε. Η αλήθεια είναι ότι ήρθαμε μαζί, αλλά γενικά για την προσωπική μου ζωή μου είναι λίγο άβολο να μιλάω. Δεν φαίνεται;».