Έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της η Κωνσταντίνα Κομμάτα - Πατέρας ξανά ο Γιώργος Σαμαράς

Πόζαρε με ροζ μαγιό και φουσκωμένη κοιλίτσα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Κωνσταντίνα Κομμάτα και Γιώργος Σαμαράς περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους. Η ανακοίνωση έγινε μέσω του Instagram με διάφορες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές του ζευγαριού μαζί με την κόρη του.

Η είδηση αρχικά είχε κυκλοφορήσει από δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας Real Life και της δημοσιογράφου Έλλης Λεβέντη, με την ηθοποιός να το επιβεβαιώνει ποζάροντας με ροζ ολόσωμο μαγιό δείχνοντας την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η φωτογραφία της εγκυμονούσας Κωνσταντίνας Κομμάτα

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς έχουν καταφέρει να κρατήσουν την οικογένεια τους και την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι καταφέραν να κρατήσουν για αρκετούς μήνες κρυφή την εγκυμοσύνη στο δεύτερο παιδί τους.


Ο λόγος που δεν έχουν παντρευτεί ακόμα

«Η δουλειά με την οικογένεια συνδυάζονται όλο και πιο εύκολα όσο πάει. Στην αρχή, εννοείται, είχα τις φοβίες μου. Πέρυσι που είχα πιο δύσκολο πρόγραμμα και άφηνα περισσότερο τη μικρή μου ήταν πιο δύσκολο και άργησα να προσαρμοστώ. Εγώ, όχι αυτή γιατί είναι πολύ ανεξάρτητο παιδάκι. Άλλαξαν τα πάντα από τότε που έγινα μαμά, προς το καλύτερο όμως… Ψιλοξεχνάς πώς ήταν η ζωή πριν. Ο Γιώργος με βοηθάει πάρα πολύ με τη μικρή, δε θα γινόταν κι αλλιώς. Μια σχέση μετά την απόκτηση ενός παιδιού γίνεται πιο ουσιαστική, το ίδιο και ο έρωτας», έχει πει η Κομμάτα.

Όσον αφορά στον γάμο τους, επισήμανε: «Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Ήταν στο πλάνο μας ο γάμος, αλλά, πλέον, έχει αλλάξει λίγο αυτό το πλάνο. Ίσως μετά από χρόνια. Στα άμεσα σχέδια δεν είναι σίγουρα, αλλά δεν είναι ότι ένας γάμος θα αλλάξει και κάτι».