Φωτεινή Πετρογιάννη: Νέες φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Βρίσκεται στον 6ο μήνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μητέρα για πρώτη φορά θα γίνει η Φωτεινή Πετρογιάννη. Η δημοσιογράφος περιμένει τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Μιχάλη Ρουμπή. Την αποκάλυψη του χαρμόσυνου νέου έκανε οι ίδια όταν μοιράστηκε φωτογραφία με την κοιλίτσα της από την θάλασσα με μπλε μαγιό.

Ακόμη δεν έχει μιλήσει για το ευχάριστο γεγονός, αφού είναι από τα πρόσωπα που θέλουν να κρατάνε την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, συνεχίζει να δημοσιεύσει φωτογραφίες της δείχνοντας πόσο χαρούμενη είναι.

Οι νέες φωτογραφίες της Φωτεινής Πετρογιάννη από την εγκυμοσύνη της

Πριν από μερικές ώρες η Φωτεινή Πετρογιάννη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram νέες φωτογραφίες της ποζάροντας σε βραδινή έξοδό της και δείχνοντας την φουσκωμένη της κοιλιά.

Φωτεινή Πετρογιάννη έγκυος

Φωτεινή Πετρογιάννη εγκυμοσύνη

Ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της είναι σκηνοθέτης. Μάλιστα, δουλεύει στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Summer's Cool και την Πέμπτη 29/8 οι συνεργάτες του του ευχήθηκαν κάθε ευτυχία στο πλατό - δείτε το βίντεο.

Φωτεινή Πετρογιάννη Μιχάλης Ρουμπής

Η πρόταση γάμου που δέχτηκε η Φωτεινή Πετρογιάννη από τον σύντροφό της

Μπορεί να είναι πολλά χρόνια μαζί, ωστόσο, ο γάμος δεν θα αργήσει να έρθει αφού η πρόταση γάμου ήδη έχει γίνει. Μάλιστα, έχει αποκαλύψει τόσο τον τρόπο που έγινε αλλά και πάνω κάτω πότε σκέφτονται να πραγματοποιηθεί το μυστήριο.

«Μου έχει κάνει πρόταση γάμου. Ήμασταν σπίτι οι δυο μας. Δεν ήταν καθόλου βαρετό γιατί πραγματική ήταν μία στιγμή που δεν το περίμενα. Άνοιξα την πόρτα και ήταν απ’ έξω γονατιστός. Έκανε ότι είχε ξεχάσει τα κλειδιά του, εγώ κοιμόμουν μεσημέρι και είχα νεύρα που με ξύπνησε κι άνοιξα την πόρτα και ήταν απ’ έξω γονατιστός. Τα είπα όλα μέχρι εκεί, δεν έχω κάτι να πω. Δεν έβαλα τα κλάματα, η αλήθεια είναι. Ήμουν σοκαρισμένη από τον ύπνο. Ήμουν με τα ρούχα του ύπνου», έχει αποκαλύψει χαρακτηριστικά η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Το cozy σπίτι που μένουν

Με τη χαρά τους που θα γίνουν γονείς Φωτεινή Πετρογιάννη και Μιχάλης Ρουμπής ανυπομονούν να κρατήσουν το μωράκι τους στην αγκαλιά τους. Οι ετοιμασίες επίσης του παιδικού δωματίου αν δεν έχουν ήδη ξεκινήσει σίγουρα θα αρχίσουν σύντομα.

Το ζευγάρι μένει σε ένα cozy σπίτι με μοντέρνες λεπτομέρειες που εκπέμπει μια πολύ φιλόξενη ατμόσφαιρα. Στα social media μας έχουν δείξει κάποιες γωνιές του.



Η μάχη με τον καρκίνο

Όπως είχε αποκαλύψει παλαιότερα η Φωτεινή Πετρογιάννη, ο σύντροφός της είχε περάσει και μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του όταν διαγνώστηκε με καρκίνο.

«Δεν ξέρεις και πού θα σε βρει. Κι εμένα ο σύντροφός μου, στα 35 ανακάλυψε τυχαία τον δικό του καρκίνο και τον αντιμετώπισε. Στα 35, τυχαία... Είχε έναν πόνο στον αυχένα, έκανε μια εξέταση που αφορούσε στον αυχένα και ανακάλυψε κάτι άλλο. Τυχαία, στα 35 του», είχε εξομολογηθεί.

Φωτεινή Πετρογιάννη σύντροφος