Ιωάννα Τούνη: «Πως τα καταφέρνουν οι εργαζόμενες μαμάδες; Εγώ δεν μαγειρεύω σχεδόν ποτέ»

Η απορία που έθεσε στις μητέρες που δουλεύουν και έχουν παιδιά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: «Πως τα καταφέρνουν οι εργαζόμενες μαμάδες; Εγώ δεν μαγειρεύω σχεδόν ποτέ»

Στην Θεσσαλονίκη ταξίδεψε η Ιωάννα Τούνη μαζί με το γιο της, Πάρη. Η επιχειρηματίας επέστρεψε στο σπίτι της λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αφού όπως είχε πει εδώ και καιρό έψαχνε μια κοπέλα για να χειρίζεται τα social media της εταιρίας της.

Σήμερα Σάββατο 31/7 λοιπόν, ξύπνησε νωρίς - όπως πάντα κάνει άλλωστε - ώστε να προλάβει το γιο της πριν ξυπνήσει και εκείνος, ώστε να καθαρίσει το σπίτι. Έχοντας βάλει ξυπνητήρι και βάλει τη μάσκα της, ξεκίνησε την καθαριότητα.

Το ερώτημα που είχε η Ιωάννα Τούνη

Πριν ξεκινήσει όμως, είχε μια απορία πως καταφέρνουν οι μαμάδες που εργάζονται να τα βγάζουν πέρα με δουλειά, καθάρισμα σπιτιού, μαγείρεμα αλλά και να έχουν και προσωπική ζωή.

«Έχω απορία πώς καταφέρνουν εργαζόμενες μαμάδες να προλαβαίνουν δουλειά, καθαριότητα, μαγείρεμα παιδιά και προσωπική ζωή; Εγώ έχω γίνει κολλητή με τους delivery πλέον και δε μαγειρεύω σχεδόν ποτέ», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στην ανάρτηση της με την σφουγγαρίστρα στο χέρι.

Δείτε επίσης: Σάλος με την Ιωάννα Τούνη - Η απάντηση στα προσβλητικά σχόλια που δέχτηκε: «Πόσο πάτε και οι δύο;»

Ιωάννα Τούνη σπίτι Θεσσαλονίκη

Η Ιωάννα Τούνη πάντως παίρνει παντού μαζί της το γιο της. Σπάνιες είναι οι στιγμές που τον αφήνει με τον μπαμπά του. Μάλιστα, στο ταξίδι στην Αλβανία έκανε μαζί της διακοπές.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλά βίντεο από τους Αγίους Σαράντα. Την δεύτερη ημέρα απόλαυσε από νωρίς στην παραλία που βρίσκεται κόλπο του Ιονίου Πελάγους στην κεντρική Μεσόγειο, περίπου 14 χλμ. ανατολικά του βόρειου άκρου της Κέρκυρας. Κάθισαν όλοι με ένα μαγιό σχεδόν όλη την ημέρα και έκαναν τις βουτιές τους.

Μάλιστα, δεν έλειψαν οι τρυφερές στιγμές ανάμεσα σε μαμά και γιο. Η επιχειρηματίας έχει τεράστια αδυναμία στο γιο της και δεν θέλει να τον αποχωρίζεται καθόλου. Για αυτό κιόλας όπου πηγαίνει τον παίρνει μαζί της. Όπως έχει δηλώσει είναι ήσυχο και βολικό παιδί για αυτό και είναι άνετη στο να ταξιδεύουν μαζί.

Από τις διακοπές ωστόσο στην Αλβανία δεν έλειψαν και οι νυχτερινές έξοδοι. Μένοντας πάντα ένας πίσω για να προσέχει για λίγες ώρες τον Πάρη.