Χρίστος Αντωνιάδης: «Με τη γυναίκα μου έχουμε χωρίσει τα τσανάκια μας» - Η ζωή με την Τσώνου και τα δίδυμα

«Έχω βρεθεί εγώ μέσα στο σπίτι μου να απολογούμαι χωρίς να ξέρω το λόγο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Χρίστος Αντωνιάδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Summer's Cool μιλώντας για την ζωή με την σύζυγό του, Αφροδίτη Τσώνου και τα δίδυμα μωράκια τους. Όπως έχει αποκαλύψει ο τραγουδιστής, η γυναίκα του έχει πάει και μένει με την μητέρα της καθώς ο ίδιος λείπει πολλές ώρες από το σπίτι και χρειάζεται βοήθεια με τα παιδιά.

Οι δηλώσεις του Χρίστου Αντωνιάδη για την οικογένεια του

«Το καλοκαίρι δεν είναι το καλύτερό μου, είμαι σαν τον Γκρινιάρη από τα στρουμφάκια. Τώρα κάνω εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και έβγαλα και το νέο μου τραγούδι. Είναι δύσκολο να κρατήσεις ισορροπίες ανάμεσα σε προσωπικά και επαγγελματικά, γιατί είναι κόντρα τα ωράρια. Αυτή την εποχή, όπως έχω ξαναπεί, έχουμε χωρίσει τα τσανάκια μας.

Αλλού εγώ και αλλού η γυναίκα μου με τα παιδιά και κάνουμε διάφορες διασταυρώσεις πού και πού, μία έρχεται αυτή, μία πάω εγώ. Είναι δύσκολη η κατάσταση, υπάρχει μεγάλη πίεση, όποιος έχει δίδυμα, ξέρει τι λέω. Η διαδικασία της εξωσωματικής δεν ήταν κάτι εύκολο, βίωνα κι εγώ την πίεση και το άγχος μην πάει κάτι στραβά»

«Εγώ θέλω όλοι να είναι αγαπημένοι, όπως θέλω κι εγώ στην οικογένειά μου να είμαστε αγαπημένοι με την γυναίκα μου και τα παιδάκια μου. Δεν είναι πάντα εφικτό, γιατί τα σόγια είναι περίεργο πράγμα και βάζουν λόγια. Έχω βρεθεί εγώ μέσα στο σπίτι μου να απολογούμαι χωρίς να ξέρω το λόγο».

«Εδώ και ενάμιση χρόνο που έχουν έρθει τα μωρά στη ζωή μας, έχει δυσκολέψει πολύ η κατάσταση και μεταξύ μας, αλλά και γενικά οι ισορροπίες της οικογένειας έχουν διαταραχτεί. Αλλά τι να κάνουμε; Είναι προτεραιότητα τα παιδιά μας.

Οι ισορροπίες διαταράσσονται γιατί τα παιδιά έρχονται πρώτα απ' όλα και το μεταξύ μας, φυσικά, έχει αλλάξει πάρα πολύ. Το μεταξύ μας ερευνάται. Την ώρα που πάμε να κάνουμε αγκαλίτσες, ξυπνάει ένα μωρό. Λειτουργεί το μεταξύ μας, του δίνουμε πολύ χρόνο και κατανόηση. Τα μωρά δεν λένε τίποτα άλλο εκτός από "μπαμπά". Μιλάω κάθε μέρα στα παιδιά για τον μπαμπά τους και κάνουμε βιντεοκλήση κάθε μέρα», έχει πει η Αφροδίτη Τσώνου για την κατάστασή τους.