Σκαφάτες διακοπές για Γιώργο Λιάγκα και Μαρία Αντωνά - Οι φωτογραφίες με μαγιό και τα βίντεο

Η απρόσμενη συνάντηση σε ιδιωτική παραλία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σκαφάτες διακοπές για Γιώργο Λιάγκα και Μαρία Αντωνά - Οι φωτογραφίες με μαγιό και τα βίντεο

Ο Γιώργος Λιάγκας λίγες ημέρες πριν επιστρέψει στην Αθήνα ώστε να γίνουν οι κατάλληλες προετοιμασίες για την πρεμιέρα του Πρωινού στον ΑΝΤ1, απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του μαζί με την σύντροφό του, Μαρία Αντωνά.

Πρόκειται για μια σχέση που φαίνεται να σκέφτεται σοβαρά ο παρουσιαστής, καθώς ποτέ ξανά δεν έχει μαθευτεί σχέση του παρά μόνο κυκλοφορούσαν φήμες τις οποίες δεν επιβεβαίωσε ποτέ. Στην συγκεκριμένη όμως δεν δίσταζε να χαμογελάει πονηρά στο πλατό της εκπομπής όταν οι συνεργάτες του ή οι καλεσμένοι πετούσαν σπόντες για τον έρωτα που ζει.

Από την άλλη και η Μαρία Αντωνά κάθε φορά που την συναντούσε η κάμερα δεν διέψευδε πως διατηρεί σχέση μαζί του. Αντιθέτως απαντούσε πως περνάει μια όμορφη περίοδο και πως κάνουν καλή παρέα - δείτε εδώ.

Οι διακοπές Γιώργου Λιάγκα - Μαρίας Αντωνά

Το καλοκαίρι τους αποφάσισαν να το περάσουν κάνοντας τους. Μετά τις διακοπές τους στη Μύκονο, λοιπόν, όπου ο παπαρατσικός φακός τους απαθανάτισε σε πολύ τρυφερά τετ α τετ σε γνωστό εστιατόριο (δείτε το βίντεο εδώ), το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz φαίνεται πως έκανε ένα πέρασμα και από τον ποταμό Αχέροντα που διασχίζει τους νομούς Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας και Πρεβέζης. Στην συνέχεια με το σκάφος του παρουσιαστή επισκέφθηκαν και άλλα νησιά αλλά και παραθαλάσσιες πόλης.

Πρόσφατος προορισμός τους ήταν το νησί Άτοκος. Πρόκειται για νησίδα του Ιονίου Πελάγους, η οποία βρίσκεται νότια της Λευκάδας και βόρεια της Ιθάκης. Ανήκει στο σύμπλεγμα των βόρειων Εχινάδων, αν και είναι κάπως απομακρυσμένη από τα υπόλοιπα νησιά του συμπλέγματος. Διοικητικά, από το 1952, ανήκει στον δήμο Ιθάκης του νομού Κεφαλληνίας. Η Άτοκος διαθέτει αρκετούς κολπίσκους, κατάλληλους για τα σκάφη κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Βέβαια, είναι ιδιόκτητο νησί της οικογένειας Τσάκου.

Εκεί το ζευγάρι είχε και μια απρόσμενη συνάντηση με το σκάφος τους, καθώς στο νησί ζουν γουρούνια τα οποία είναι ήρεμα και δεν πειράζουν τον κόσμο που δένει στα ρηχά και κάνει τις βουτιές του.


Στο δικό της προφίλ η Μαρία Αντωνά δημοσίευσε διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από την εξόρμησή τους.