Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Έφτασαν με σκάφος σε παραλία της Μυκόνου - Τα παιχνίδια με τον Κάρολο και την Μπιάνκα στη θάλασσα

Δείτε φωτογραφίες του Youweekly.gr

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Έφτασαν με σκάφος σε παραλία της Μυκόνου - Τα παιχνίδια με τον Κάρολο και την Μπιάνκα στη θάλασσα

Βίκυ Καγιά και Ηλίας Κρασσάς συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Μύκονο, το αγαπημένο τους νησί. Μαζί με τα παιδιά τους Κάρολο Ηλία και Μπιάνκα ταξίδεψαν στο νησί των ανέμων και απόλαυσαν βουτιές και παιχνίδια στη θάλασσα.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε να φτάνουν σε κοσμική παραλία με φουσκωτό σκάφος και να κάθονται στις πρώτες ξαπλώστες. Οικογενειακώς δεν άργησαν να βουτήξουν στα καταγάλανα νερά.

Τα παιχνίδια και οι βουτιές Βίκυ Καγιά - Ηλία Κρασσά με τα παιδιά τους στην Μύκονο

Η Βίκυ Καγιά εντυπωσιακή όπως πάντα φορώντας λευκό μαγιό και μαύρο παρεό, δεν άφησε λεπτό από την προσοχή της τα παιδιά της. Είναι κύρια προτεραιότητα της και από τότε που πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την τηλεόραση περνάει πολύ χρόνο μαζί τους.

Από την άλλη, ο Ηλίας Κρασσάς αφού έκανε την βόλτα του με το sup, ξεκίνησε τα παιχνίδια με τα παιδιά του. Η Μπιάνκα μάλιστα δεν σταμάτησε τις βουτιές από την σανίδα, ενώ ακολούθησε και ο Κάρολος.

Στα μέσα του καλοκαιριού η κάμερα μας τους απαθανάτισε ξανά στην Μύκονο και σε παραλία του νησιού να παίζουν, ενώ το ζευγάρι δεν σταμάτησε να φιλιά.

Βίκυ Καγιά Μύκονος

Βίκυ Καγιά παιδιά

Ηλίας Κρασσάς παιδιά

Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς παιδιά

Η παρουσιάστρια - μοντέλο, λατρεύει και την Εύβοια αφού διαθέτει εξοχικό σπίτι στο Αχλάδι. Μάλιστα, εκεί περνάει και μεγάλο μέρος του καλοκαιριού της.

Η Βίκυ Καγιά έχει περάσει πολλά καλοκαίρια της παιδικής της ηλικίας στην Βόρεια Εύβοια και συγκεκριμένα στην περιοχή Αχλάδι, όπου διατηρεί εξοχική κατοικία. Εκεί το μοντέλο ταξιδεύει όταν θέλει να ηρεμήσει από τις δύσκολες υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να χαλαρώσει με τα παιδιά της, Κάρολο Ηλία και Μπιάνκα, παίζοντας στη θάλασσα αλλά και κάνοντας διάφορες δραστηριότητες.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια - μοντέλο, έχει μοιραστεί κάποιες φωτογραφίες από το σπίτι της στην Εύβοια.

Βίκυ Καγιά εξοχικό σπίτι Εύβοια