Φίλιππος Τσαγκρίδης: Το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα κάτω από ανάρτησή του στο Instagram από την Πάτμο

Παραμένουν φίλοι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φίλιππος Τσαγκρίδης: Το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα κάτω από ανάρτησή του στο Instagram από την Πάτμο

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης ταξίδεψε στην Πάτμο κάνοντας διακοπές και τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram ήταν πολλά. Ανάμεσα τους είδαμε και αυτό της Δανάης Μπάρκα με την οποία γνωρίζονται αρκετά χρόνια.

Μάλιστα, πριν μήνες είχε δημιουργηθεί ντόρος όταν τους είχαν απαθανατίσει να φιλιούνται σε βραδινή έξοδό τους. Τότε είχε επικρατήσει χαμός αφού ήταν πρώην της Κατερίνας Καινούργιου και εκείνη φίλη της, με την παρουσιάστρια να μην μιλάει ανοιχτά για την συγκεκριμένη κατάσταση αλλά να πετάει σπόντες στο πλατό της εκπομπής της όταν κυκλοφόρησε το θέμα.

Πλέον όμως όλα αυτά είναι παρελθόν με τους τρεις τους να έχουν προχωρήσει στα προσωπικά τους. Μάλιστα, η Κατερίνα εδώ και μήνες διατηρεί σχέση με επιχειρηματία που δραστηριοποιείται σε Αθήνα και Πάρο.

Το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα σε ανάρτηση του Φίλιππου Τσαγκρίδη

Από την άλλη η Δανάη Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη έχουν μείνει φίλοι. Μάλιστα, στην ανάρτηση του από την Πάτμο όπου έγραψε «Ένα μοναδικό, αξέχαστο καλοκαίρι στην πανέμορφη Πάτμο! Βόλτες, ηλιοβασιλέματα, μαγικά τοπία, όμορφες γεύσεις και οι άνθρωποι που αγαπώ» τους σχολίασε με ένα μάτι και μια καρδιά.

Φίλιππος Τσαγκρίδης Δανάη Μπάρκα

Αυτή είναι η σύντροφός του;

Να σημειώσομε πως ρεπορτάζ της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Summer's Cool έχει μιλήσει για νέα σύντροφο. «Αγκαλιάζονταν και αντάλλασσαν φιλιά δημόσια σε ένα γνωστό εστιατόριο του νησιού. Είναι πολύ καλά και ερωτευμένος», ανέφερε χαρακτηριστικά τις προάλλες ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας στον αέρα, επισημαίνοντας πως η γυναίκα με την οποία φέρεται πως είναι ερωτευμένος έχει πολύ γνωστό επίθετο - δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ.

Ο ίδιος, λοιπόν, αργότερα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την Κάθριν Εμπειρίκου, όπου εκείνος φορούσε μαύρο κοστούμι και εκείνη στεκόταν στην αγκαλιά του με ένα εντυπωσιακό κίτρινο φόρεμα, και αμέσως "φούντωσαν" οι φήμες πως εκείνη είναι η νέα του σύντροφος.

Η συζήτηση ξεκίνησε, έτσι, ξανά στο Summer's Cool, με την Μαριάντα Πιερίδη να έχει τις αμφιβολίες της εάν είναι όντως ζευγάρι και απλώς τόνισε: «Η οικογένειά της έχει μία από τις μεγαλύτερες συλλογές έργων τέχνης», εξηγώντας πως μιας και εκείνος είναι λάτρης των τεχνών, αυτό είναι ένα κοινό τους σημείο.

Ο Ισίδωρος Φίκαρης, από την άλλη πλευρά, όμως, δήλωσε με σιγουριά: «Αυτό το ζευγάρι θα μας απασχολήσει το μέλλον και ετοιμαστείτε να γράψετε τίτλους».