Χείμαρρος ο Μπέος κατά της Μαυραγάνη: «Η Ελλάδα, ο κόσμος, η κοινωνία βογκάει κι εσείς ασχολείστε με τον γάμο του Κασσελάκη;»

«Όλα αυτά τα Μίκυ Μάους που είναι εκεί...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χείμαρρος ο Μπέος κατά της Μαυραγάνη: «Η Ελλάδα, ο κόσμος, η κοινωνία βογκάει κι εσείς ασχολείστε με τον γάμο του Κασσελάκη;»

Ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέα Μπέος βγήκε ζωντανά στην εκπομπή "Καλημέρα" (που έκανε πρεμιέρα σήμερα 31/8) με σκοπό να μιλήσει για την τεράστια οικολογική καταστροφή με τα νερά ψάρια στην πόλη που έχει γίνει θέμα ακόμη και στο εξωτερικό.

Ωστόσο, πριν απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα της δημοσιογράφου, έκανε ένα σχόλιο προς την Φαίη Μαυραγάνη φανερά εκνευρισμένος. Το σχόλιο αυτό αφορούσε τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ στην Κρήτη.

Το σχόλιο του Αχιλλέα Μπέου στην Φαίη Μαυραγάνη

«Ως πολίτης θέλω να κάνω μία τοποθέτηση για ένα λεπτό. Δηλαδή η Ελλάδα, ο κόσμος, η κοινωνία βογκάει κι εσείς ασχολείστε με τον γάμο του Κασσελάκη; Είναι τρομερό αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος.

Με την παρουσιάστρια να του απαντάει πως: «Η εκπομπή αυτή είναι τετράωρη. Για τον γάμο του Κασσελάκη, μιλήσαμε ένα 10λεπτο. Η εκπομπή έχει οικονομικά θέματα, είχε όλα τα θέματα της επικαιρότητας, κοινωνικά, οικονομικά. Και ένα 10λεπτο είχαμε αυτό το οποίο αφορά τον κόσμο γιατί είναι ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης».

«Στην πολιτική ζωή του τόπου μας, όμως, αυτή τη στιγμή είναι πολύ κακό που δεν υπάρχει αντιπολίτευση. Δεν υπάρχει αντιπολίτευση γιατί δεν υπάρχει ηγέτης. Όλα αυτά τα Μίκυ Μάους που είναι εκεί...», ανταπάντησε ο Δήμαρχος Βόλου.

Να σημειώσουμε πως ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ Μακμπέθ αντάλλαξαν όρκους αγάπης χθες 30/8 και παρόλο που ζήτησε να μην τους ενοχλήσουν φωτογράφοι και δημοσιογράφοι, θέλοντας να κρατήσουν ιδιωτική τη στιγμή τους αυτή, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες την ώρα της τελετής.

Το τετραήμερο γλέντι γίνεται στα Χανιά της Κρήτης, ενώ τους όρκους αντάλλαξαν σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στον Βοτανικό Κήπο, παρουσία συγγενών και στενών φίλων με τους καλεσμένους να φτάνουν μόλις τους 130.

Δείτε επίσης: «Στον Tyler ερωτεύτηκα την καρδιά του» - Η καρμική σχέση του ζευγαριού με τις Σπέτσες και οι αντιδράσεις

Στέφανος Κασσελάκης Τάιλερ Μακμπέθ γάμοςΣτέφανος Κασσελάκης Τάιλερ Μακμπέθ γάμος