Κέλλυ Κελεκίδου: Πάντρεψε την αδερφή της - Οι φωτογραφίες με το κατάλευκο νυφικό και τον γαμπρό στο πλευρό της

Κουμπάρα η Γαλάτεια Βασιλειάδη και η τραγουδίστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κέλλυ Κελεκίδου: Πάντρεψε την αδερφή της - Οι φωτογραφίες με το κατάλευκο νυφικό και τον γαμπρό στο πλευρό της

Η Κέλλυ Κελεκίδου πάντρεψε την αδερφή της το βράδυ της Παρασκευής 30/8 παρουσία συγγενών και φίλων σε ένα γραφικό εκκλησάκι, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε δεξίωση στον Πολυχώρο Ονείρων για όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα που τους τίμησαν την όμορφη αυτή ημέρα.

Η Μαρίνα, make up artist στο επάγγελμα ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιά της και έλαμπε μέσα στο κατάλευκο νυφικό της που ήταν με τους ώμους έξω και μια μακριά ουρά.

Φωτογραφίες από τον γάμο της αδερφής της Κέλλυς Κελεκίδου

Κουμπάροι στο γάμο ήταν η Κέλλυ Κελεκίδου και η σύζυγος του Γιώργου Παπαδόπουλου, Γαλάτεια Βασιλειάδη. Στο Instagram έγιναν πολλές αναρτήσεις από τις προετοιμασίες αλλά και κατά την διάρκεια του μυστηρίου.

Κέλλυ Κελεκίδου αδερφή γάμος

Την Μαρίνα παρέδωσε στον γαμπρό ο γιος της τραγουδίστριας, καθώς οι γονείς τους έχουν φύγει από την ζωή. Για την απώλεια τους είχε γράψει σε ανάρτηση στο Instagram:

«Σήμερα η μέρα είναι περίεργη… Πέρασαν 5 χρόνια… Πάντα ένα μεγάλο κομμάτι μου θα είναι κενό! Το δικό σου μπαμπά μου και της μαμάς! Το ξέρω πως υπάρχετε και είστε κάπου εδώ κοντά… Όμως ποτέ δεν θα σας βρω… Εγώ πάντα θα σας ψάχνω και θα σας τραγουδώ! Να αγαπάτε τους γονείς σας και να τους το δείχνετε κάθε δευτερόλεπτο».

Η Κέλλυ Κελεκίδου είχε αποκαλύψει πως η αδερφής της Μαρίνα παντρεύεται στις αρχές του καλοκαιριού όταν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media φωτογραφίες από την πρόβα νυφικού της - δείτε τις φωτογραφίες.