Καλημέρα: Πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ για την Φαίη Μαυραγάνη - «Όσοι μας παρακολουθείτε χρόνια, ξέρετε ότι...»

«Έτσι θα είμαστε κι αυτή τη χρονιά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καλημέρα: Πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ για την Φαίη Μαυραγάνη - «Όσοι μας παρακολουθείτε χρόνια, ξέρετε ότι...»

Μετά το φινάλε της στον ΑΝΤ1 (δείτε τι είπε στην τελευταία εκπομπή), η Φαίη Μαυραγάνη μετακόμισε στον ΣΚΑΙ και σήμερα Σάββατο 31/8 έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή "Καλημέρα" που προβάλλεται για 12η χρονιά στο σταθμό του Φαλήρου.

Τα πρώτα λόγια της Φαίης Μαυραγάνη στον αέρα του ΣΚΑΙ

«Καλημέρα, καλημέρα σε όλες και όλους. Είναι όνομα και πράγμα πια η καλημέρα μας γιατί καλημέρα λέγεται κι αυτή εδώ η εκπομπή και μας βρίσκει εδώ στον ΣΚΑΪ φίλες και φίλοι για 12η χρονιά. 12η πρωινή καλημέρα! 12 χρόνια πρωινές καλημέρες. Έχω περάσει από Epsilon, Open, ANT1 και βρίσκομαι τώρα στον ΣΚΑΪ, σε έναν ΣΚΑΪ και θα πω ότι τα κανάλια είναι οι άνθρωποί του. Κι αυτό ένιωσα εγώ εδώ ερχόμενη, ότι οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ με αγκάλιασαν και με καλωσόρισαν. Δεν τους ξέρω ακόμη όλους.

Στα νότια, δίπλα στη θάλασσα. Εγώ δεν είχα πολλά πάρε δώσε με τα νότια, αν και χθες το μποτιλιάρισμα δε μπορώ να σας το περιγράψω και ένας Κηφισός γεμάτος από τη βροχή. Εδώ είμαστε φίλες και φίλοι, θα τη βλέπουμε τη θάλασσα φωτεινή και γαλάζια όταν ξημερώσει. 5.34’ και θα πάμε μαζί για 4 ώρες, όπως συνηθίζουμε.

Όσοι μας παρακολουθείτε χρόνια, ξέρετε ότι έχουμε λίγο από όλα όπως αισθανόμαστε εμείς την ανάγκη. Όχι μόνο για τη σκληρή επικαιρότητα, για μία φυγή, για ένα ταξίδι, για ένα ταξίδι. Έτσι θα είμαστε κι αυτή τη χρονιά», ήταν για πρώτα λόγια της Φαίης Μαυραγάνη στο "Καλημέρα".

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της η Φαίη Μαυραγάνη είχε παραχωρήσει στην εκπομπή Summer’s Cool όπου αναφέρθηκε στην ελληνική τηλεόραση.

«Τα τελευταία χρόνια βλέπω εκπομπές αμιγώς ψυχαγωγικές να βάζουν πολλή ενημέρωση στην ατζέντα τους αλλά όχι ενημέρωση σε όλα τα θέματά τους. Πιάνουν ένα θέμα και το κάνουν βασικό τους ώστε να στηθεί μια εκπομπή. Δεν είναι ενημέρωση αυτό», είπε αρχικά για τις ψυχαγωγικές εκπομπές που εντάσσουν στοιχεία ενημέρωσης.

«Την πρώτη χρονιά που έκανα εκπομπή ζορίστηκα. Ήμουν αυστηρή, στητή, βιαζόμουν να πω τα πράγματα, δεν είχα τη χαλαρότητα της εκπομπής. Ζορίστηκα να βρω το διαφορετικό επαγγελματικά μέσα μου», είπε σε άλλο σημείο.