Ελεονώρα Μελέτη: Φόρεσαν ίδια μαγιό με την κόρη της και πόζαραν στην παραλία - Έτσι πέρασαν την γιορτή της

«Με αυτή τη σημερινή ολόφρεσκη φωτογραφία σας «ευχαριστώ» μέσα από τη καρδιά μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Ελεονώρα Μελέτη και τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη, αφού η κορούλα τους, Αλεξάνδρα έχει την ονομαστική της εορτή. Το ζευγάρι μάλιστα το γιόρτασε στην παραλία παίζοντας και κάνοντας βουτιές.

Η ευρωβουλευτής που σε λίγες ημέρες θα φύγει για τις Βρυξέλλες (δείτε το δώρο που της έκανε η κόρη της), θέλησε να της ευχηθεί και με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια κοινή φωτογραφία από τα παιχνίδια τους.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για την γιορτή της κόρης της

Ντυμένες ασορτί, αφού φορούσαν το ίδιο μαγιό πόζαραν στην αμμουδιά με την χαρούμενη μαμά να κάνει αεροπλανάκι την κόρη της.

«Ποσά μηνύματα? Πόσες ευχές ? Να ξέρατε μόνο πόσοι μα πόσοι πολλοί είστε!

Κάθε τόσο ξεκλεβω λίγα λεπτά κ μπαίνω κ διαβάζω στο inbox μου τα όμορφα σας λόγια με αφορμή την γιορτή της μικρής μου μαϊμουδίτσας κ χαμογελώ!

Κ με αυτή τη σημερινή ολόφρεσκη φωτογραφία σας «ευχαριστώ» μέσα από τη καρδιά μου που όχι μόνο σκεφτήκαμε το παιδί μου ανήμερα της γιορτής του, αλλά μπήκατε στο κόπο να γράψετε κ την ευχή σας!

ΜΕΓΑΛΟ « ευχαριστώ» κ είθε η ενέργεια της κάθε μιας ευχής να σας βρίσκει γέρους, δυνατούς κ έτοιμους για έναν δημιουργικό χειμώνα!

Υγ: χρόνια πολλά σε όλες κ όλους όσοι γιορτάζουν!!!», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης της η Ελεονώρα Μελέτη.


Για τα γενέθλια της πριν μερικές ημέρες είχε γράψει:

«Πριν από 7 χρόνια σαν και σήμερα έμαθα ότι είμαι έγκυος. Μέσα στο δωμάτιο ενός κυκλαδίτικου ξενοδοχείου, με αυτή την ίδια θέα, που βλέπω τώρα. Τα κλάματα έβαλα. Κλάματα των οποίων τα δάκρυα έκρυβαν, το κάθε ένα από αυτά, από λίγο ή πολύ, συγκίνηση, χαρά, ανακούφιση, τρόμο, φόβο, άγχος, απορία, ενθουσιασμό, δισταγμό.

Δεν ήμουν από εκείνες τις γυναίκες που η μητρότητα ήταν όνειρο ή αυτοσκοπός τους. Η συνάντηση μας με τη μητρότητα ήταν ξαφνική, θα έλεγα μοιραία. Εκείνη το αποφάσισε για μένα. Αυτή με βρήκε. Αλλά μίλησε μέσα μου, από τη πρώτη στιγμή που αντίκρισα τις δυο μπλε γραμμούλες.

Της άνοιξα τη πόρτα να περάσει παρακολουθώντας την αποσβολωμένη να μπαίνει στη ζωή μου και να τακτοποιεί την εγκατάσταση της όπως ακριβώς θα έκανε ένας απρόσκλητος μουσαφίρης που ήρθε για να μείνει, χωρίς καν να ρωτήσει τον σπιτονοικοκύρη αν μπορεί. Και κάπως έτσι μαγικά ήταν σαν να μετατράπηκε η χρόνια αντίσταση που είχα για τη μητρότητα σε μια βαθιά επιθυμία.

Σαν να αντιστάθμιζα τόσα χρόνια την ανείπωτη, ενδόμυχη ανάγκη μου να συναντήσω τη κόρη μου, με μια επίμονη άρνηση γι’ αυτό το καρμικό γεγονός. Και μετά ήρθε το λουλούδι μου.

Αυτή η ολοκληρωμένη πολύπλευρη προσωπικότητα να ταράξει συθέμελα την ύπαρξη μου. Με όλα τα καλά, τα υπέροχα, τα δύσκολα, τα ακραία, τα πρωτόγνωρα, τα απρόοπτα κ τα αναμενόμενα της. Κι ενώ τη γνώρισα τη μητρότητα, ακόμα τη φοβάμαι. Ακριβώς επειδή κάθε μέρα τη μαθαίνω καλύτερα», έγραψε στα προσωπικά της social media η Ελεονώρα Μελέτη.