Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Χάρι: Η σπάνια κοινή εμφάνιση σε κηδεία - Δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα

Η κίνηση που συζητήθηκε έντονα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Χάρι: Η σπάνια κοινή εμφάνιση σε κηδεία - Δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα

Άσχημα παραμένουν οι σχέσεις του Πρίγκιπα Ουίλιαμ με τον αδερφό του Χάρι. Το γεγονός μάλιστα φάνηκε και στην κηδεία του θείου τους, λόρδου Ρόμπερτ Φέλοους, ο οποίος πέθανε από άγνωστη αιτία στις 29 Ιουλίου. Πρόκειται για την πρώτη κοινή εμφάνιση των αδερφών μετά την στέψη του πατέρα τους (δείτε εικόνες).

Τι συνέβη στην συνάντηση Πρίγκιπα Ουίλιαμ - Χάρι

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία St. Mary's στο Snettisham του Norfolk στις 28/8 με τα ξένα μέσα να αναφέρουν πως η ένταση ήταν φανερή. Κάθισαν στις τελευταίες θέσεις αλλά μακριά ο ένας από τον άλλο.

Παρακολούθησαν την λειτουργία ενώ πριν και μετά αλλά και κατά την διάρκεια απέφυγαν οποιαδήποτε συνάντηση ακόμα και βλέμματος. «Ο Γουίλιαμ και ο Χάρι ήταν και οι δύο εκεί, αλλά δεν τους είδαμε ποτέ να μιλάνε μεταξύ τους και κρατούσαν αποστάσεις», είπε μια πηγή στη Sun.

Να σημειώσουμε πως ένα περιστατικό που είχε συζητηθεί πολύ ήταν και όταν έγινε γνωστή η ασθένεια του πατέρα τους. Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ ήταν έξαλλος με τον αδερφό του Χάρι και όπως αναφέρουν οι σχέσεις του φαίνεται πως είναι δύσκολο να φτιάξουν ξανά. Μπορεί το ταξίδι για την στέψη του Κάρολου να γέννησε ελπίδες για συμφιλίωση, ωστόσο μόνο τα αντίθετα αποτελέσματα έφερε.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξή της η Kate Mansey, συντάκτρια των Times, το γεγονός πως ο Χάρι δεν συναντήθηκε με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον όταν πήγε να τον δει - η οποία υποβλήθηκε σε σοβαρή επέμβαση - δείχνουν ότι η κατάσταση είναι τεταμένη στην οικογένεια, παρά την ασθένεια του Καρόλου.

«Αν δεν μπορούν να είναι μαζί σε μια κρίση όπως αυτή, η οποία όπως φαίνεται θα κρατήσει πολύ, φαίνεται ότι δεν υπάρχει ελπίδα να ξεπεραστεί η κακή σχέση ανάμεσα στα δύο αδέλφια καθώς έχουν γίνει πολλά στο παρελθόν με το βιβλίο του Χάρι, τη συνέντευξη στην Οπρα, το ντοκιμαντέρ στο Netflix" τόνισε. Ο Γουίλιαμ σκέφτεται, "η σύζυγός μου είναι βαριά άρρωστη, εγώ έχω αναλάβει πολλά βάρη, εσύ έφυγες και δεν σε χρειάζομαι πια στη ζωή μου"», δήλωσε χαρακτηριστικά η Kate Mansey.