Ελένη Φουρέιρα: Το βίντεο που δημοσίευσε με τρυφερές στιγμές αγκαλιά με το γιο της στην Κρήτη

Ο Ερμής έχει μεγαλώσει!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα: Το βίντεο που δημοσίευσε με τρυφερές στιγμές αγκαλιά με το γιο της στην Κρήτη

Η Ελένη Φουρέιρα ταξίδεψε στην Κρήτη πριν από μερικές ημέρες όπου συνδύασε μαζί με τον γάμο του καλού της φίλου Παντελή Τουτουντζή και του συντρόφου του στα Μάταλα (δείτε φωτογραφίες) και δυο λαμπερές sold out συναυλίες σε Χανιά και Ηράκλειο. Μαζί της φυσικά ήταν και ο γιος της Ερμής.

Ο μοναχογιός της που ήρθε στον κόσμο πριν περίπου ενάμιση χρόνο είναι η μεγάλη της αδυναμία. Από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο είδε την ζωή της να αλλάζει προς το καλύτερο με αγαπημένη της συνήθεια τα παιχνίδια μαζί του. Μάλιστα, με τον Αλμπέρτο Μποτία τον βάφτισαν στις αρχές του καλοκαιριού και οι εικόνες είναι εντυπωσιακές.

Το βίντεο της Ελένης Φουρέιρα με το γιο της στην Κρήτη

Το απόγευμα της Παρασκευής 30/8 η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο προφίλ της στο Instagram που μετρά πάνω από 1 εκατομμύριο followers, ένα πολύ τρυφερό βίντεο με τον μικρό Ερμή από την Κρήτη που βρέθηκε.

Όπως θα δείτε βρίσκεται στην παραλία όπου έγινε ο γάμος του Παντελή Τουτουντζή με τον σύντροφό του. Παράλληλα με το βίντεο αυτό ανακοίνωσε και το νέο της τραγούδι "10".


«Στην προσωπική μου ζωή είμαι όπως είμαι τώρα. Βέβαια, δεν μπορώ να είμαι ήρεμη με ένα παιδί 16 μηνών. Με τρέχει, δεν κοιμάμαι, έχει αποφασίσει να με φτάνει στα όρια. Μαθαίνω και μεγαλώνω μαζί του. Ζω μαζί του τα πιο έντονα και αληθινά συναισθήματα, όσο και να με τρέχει γιατί είναι ένα παιδί, που έχει πολλή ενέργεια, έχει φοβερή αντίληψη, οπότε και το βράδυ μας γλεντάει με τον μπαμπά του. Όποτε θέλει κοιμάται, όποτε θέλει σηκώνεται, έχει φουλ ενέργεια αλλά χαίρομαι που έχω ένα παιδί με ενέργεια, που θέλει να ανακαλύψει τον κόσμο», έχει πει η Ελένη Φουρέιρα για το γιο της.