Στέφανος Κασσελάκης - Τάιλερ Μακμπέθ: Φωτογραφίες την ώρα που ανταλλάσσουν όρκους στην Κρήτη

Το παραμυθένιο τοπίο γεμάτο λουλούδια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στέφανος Κασσελάκης - Τάιλερ Μακμπέθ: Φωτογραφίες την ώρα που ανταλλάσσουν όρκους στην Κρήτη

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ ΜακΜπεθ αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης στα Χανιά της Κρήτης έχοντας δημιουργήσει ένα παραμυθένιο σκηνικό στον Βοτανικό Κήπο, παρουσία συγγενών και στενών φίλων με τους καλεσμένους να φτάνουν μόλις τους 130.

Το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει ιδιωτική αυτή την στιγμή για αυτό και έδιωξε όλους τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους πριν ξεκινήσει η δεξίωση. Μάλιστα, πήραν και τα κινητά των καλεσμένων τους.

Επίσης οι καλεσμένοι έδιναν τα στοιχεία της ταυτότητας τους ώστε να τα επιβεβαιώσουν και να μπουν στην δεξίωση. Το επόμενο βήμα ήταν να αφήσουν τα κινητά τους σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου υπήρχαν διάφανα ντουλαπάκια με λουκέτα και να το ξαναπάρουν μετά την δεξίωση.

Δείτε επίσης: «Στον Tyler ερωτεύτηκα την καρδιά του» - Η καρμική σχέση του ζευγαριού με τις Σπέτσες και οι αντιδράσεις

Οι φωτογραφίες από την ανταλλαγή όρκων Κασσελάκη - Μακμπέθ

Στέφανος Κασσελάκης Τάιλερ Μακμπέθ γάμος
Στέφανος Κασσελάκης Τάιλερ Μακμπέθ γάμος

Εδώ θα γίνει το γλέντι

Η βίλα Casa Scordilli όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω μοιάζει με επίγειο παράδεισο.


Το Casa Scordilli διαθέτει κήπο, ιδιωτική πισίνα και προσφέρει θέα στον κήπο. Το κλιματιζόμενο κατάλυμα απέχει 4,4 χλμ από Οικία - Μουσείο Ελευθερίου Βενιζέλου και οι επισκέπτες επωφελούνται από δωρεάν WiFi και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στις εγκαταστάσεις.

Η βίλα διαθέτει 5 υπνοδωμάτια, καθιστικό, αίθουσα γραφείου, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, αίθουσα παιχνιδιών, ιδιωτικό γήπεδο τένις, και ελικοδρόμιο. Μάλιστα, σύμφωνα με το booking η βραδιά κοστίζει 2.300 ευρώ αυτή την περίοδο.

O Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ δεν επιθυμούν να παραβρεθούν κάμερες για την κάλυψη του γάμου τους γ' αυτό άλλωστε θα υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία πέραν των 25 ατόμων που θα αποτελούν τη φρουρά του προέδρου του ζευγαριού και των καλεσμένων του. Θα ενεργοποιηθεί σύστημα αντίdrone, ώστε να μην μπορεί να πετάξει και να καταγράψει βίντεο από ψηλά οποιοδήποτε drone θα βρίσκεται σε κοντινή εμβέλεια.