Τατιάνα Μπλάτνικ: Σπάραξε για τον αδερφό της που αγνοείται 3 μήνες - «Μας λείπεις σε όλους! Σ'αγαπώ»

Το βίντεο που μοιράστηκε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Θρίλερ βιώνει η οικογένεια της Τατιάνας Μπλάτνικ. Ο ετεροθαλής αδερφός της, Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ αγνοείται από τις 18 Μαϊου και οι Αρχές έχουν εκδώσει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι ή τον έχει δει να επικοινωνήσει για να βοηθήσει στον εντοπισμό του.

Όπως έχει κυκλοφορήσει, ο 53χρονος εθεάθη για τελευταία φορά το βράδυ που εξαφανίστηκε και συγκεκριμένα στη 1:10 π.μ. στο Μαλιμπού. Από τότε και έπειτα τα ίχνη του έχουν χαθεί, σύμφωνα με το Γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες. Φορούσε μπλε πουκάμισο, γκρι παντελόνι, ενώ είναι ξυπόλυτος.

«Υπάρχει ανησυχία για την ευημερία του κ. Μπρίλεμπουργκ» έχει δηώσει το Γραφείο του σερίφη, ενώ κάνει έκκληση σε όποιον τον έχει δει ή έχει πληροφορίες για το πού μπορεί βρίσκεται να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με το "Missing Person" o Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ είναι λευκός, έχει ύψος 1,78 μ. και βάρους 75 κιλών, με γκρίζα μαλλιά, πράσινα μάτια και ένα τατουάζ στο πάνω μέρος του μηρού του.

Η ανάρτηση της Τατιάνας Μπλάτνικ για τον αδερφό της

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τατιάνα Μπλάτνικ δημοσίευσε ένα βίντεο με κοινές φωτογραφίες με τον αδερφό της. Αφορμή στάθηκε η ημέρα τον γενεθλίων του...

«Χρόνια πολλά Atti.
Κάθε χρόνο, ειδικά μεγαλώνοντας, γιορτάζαμε μαζί τα γενέθλιά μας. Σήμερα γιορτάζω εσένα, όλα όσα ήσουν και είσαι για μένα και μου έμαθες για τη ζωή & να αγαπάς τον εαυτό σου.
Σε θυμάμαι, τους τρελούς κύκλους ψυχής, τα πρωινά και τα βράδια στο The Barns, τα μπόνγκο, τα milkshakes oreo, τη γιόγκα, τα πεφταστέρια, τις χαμένες πτήσεις, καθόμαστε και μιλάμε για ιστορίες μαζί σου - και είναι ένα βιβλίο από μόνο του.
Μου λείπεις
Μου λείπουν οι συζητήσεις μας
Atti & Tati πάντα

Μας λείπεις σε όλους

Σ'αγαπώ αδερφέ

Χρόνια πολλά Atti», γράφει η Τατιάνα Μπλάτνικ στην ανάρτησή της.