Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν: Η κοινή φωτογραφία από το bachelor λίγο πριν το γάμο τους στην Κρήτη

Το διασκεδάζουν μαζί με φίλους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν: Η κοινή φωτογραφία από το bachelor λίγο πριν το γάμο τους στην Κρήτη

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γρηγόρης Μόργκαν πήραν την απόφαση να ενώσουν τις ζωές τους και να παντρευτούν στην Κρήτη εκεί που περνάνε τα καλοκαίρια τους από τότε που έγιναν ζευγάρι. Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο και ήδη η παρέα τους βρίσκεται στο νησί.

Μάλιστα σήμερα Παρασκευή 30/8 έκαναν πάνω στο κύμα το bachelorette και το bachelor. Αποφάσισαν αντί να διασκεδάσουν χωριστά να κάνουν ένα party μαζί με όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μάλιστα, η επιβεβαίωση του γάμου έγινε με μια φωτογραφία από το party με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να ποζάρει με λευκό πέπλο στα μαλλιά της. Το ζευγάρι δεν ήθελε να αποκαλύψει πως παντρεύεται, καθώς ήθελε να κρατήσει ιδιωτική τη στιγμή ωστόσο η είδηση διέρρευσε και έτσι πλέον δεν έχουν λόγο να κρύβουν τη χαρά τους.

Η φωτογραφία Βαλαβάνη - Μόργκαν από το party

Οι πρώτες φωτογραφίες από το όμορφο party που διοργάνωσαν πάνω στην παραλία έχει ξεκινήσει εδώ και ώρα και σε μια από αυτές είδαμε τον Γρηγόρη Μόργκαν να ποζάρει με την μέλλουσα σύζυγό του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Γρηγόρης Μόργκαν

Το λαμπερό μονόπετρο που της έδωσε

Το πρωί της Παρασκευής 30 Αυγούστου, μάλιστα, μία ημέρα πριν τον... γάμο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στo instagram ένα story, στο οποίο φαίνεται να φορά μονόπετρο!

«Στην αρχή (μετά τον χωρισμό μου) με τρόμαζε το γεγονός ότι έπρεπε να απολογηθώ. Μετά σκεφτεσαι... Στην ζωή σου κάνεις ό,τι εσύ θέλεις και δεν έχεις να δώσεις λόγο σε κανέναν. Δεν είναι ότι δεν θέλω να αναφερθώ στην καινούργια μου σχέση... Δεν φοβάμαι και δεν κρύβομαι για τη νέα μου σχέση. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για την επιλογή μου. Αλλά πλέον έχω αποφασίσει να προστατεύω την Ευρυδίκη», είχε αναφέρει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε τηλεοπτική της συνέντευξη πριν λίγους μήνες απαντώντας σε όσους την ρωτούσαν γιατί κρύβει την σχέση της.