Σταύρος Βαρθαλίτης: «Δεν ένιωθα άνετα γιατί...» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από την εκπομπή BreakfastStar

Σε αυτή την εκπομπή θα τον δούμε σε λίγες ημέρες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταύρος Βαρθαλίτης: «Δεν ένιωθα άνετα γιατί...» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από την εκπομπή BreakfastStar

Ο Σταυρός Βαρθαλίτης αποχώρησε από την πρωινή εκπομπή BreakfastStar που παρουσιάζουν η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου. Σήμερα Παρασκευή 30/8 αποκάλυψε στην εκπομπή Summers Cool τον λόγο που τον έκανε να πάρει αυτή την απόφαση.

«Αναπροσαρμόστηκαν πολλά πράγματα στη ζωή μου. Ένα από αυτά και το κανάλι που άλλαξα. Πολύ ωραίες αναμνήσεις, έμαθα πάρα πολλά, όπως το αγάπησα, ελπίζω να με αγάπησε, δεν έχω πικρία. Το καλύτερο είναι όταν τελειώνει μία συνεργασία να μένεις με τα καλά συναισθήματα» ανέφερε αρχικά ο σεφ.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Βαρθαλίτης αποχώρησε από το BreakfastStar

Στη συνέχεια μιλώντας για την απόφαση του να αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή του STAR, εξομολογήθηκε πως «Την ίδια ημέρα που ανέβασα τη δημοσίευση ότι αποχωρώ από το Star, μου ήρθε κατευθείαν. Με πήραν τηλέφωνο, γοητεύτηκα, γιατί μου αρέσει πολύ αυτή η εκπομπή, το πρεστίζ που έχει. Κάθισα το σκέφτηκα, γιατί δεν μου αρέσει να δίνω γρήγορες απαντήσεις, έκανα τις διακοπές μου και δώσαμε τα χέρια πριν από λίγες ημέρες. Είχα κάνει για έναν χρόνο πάνελ.

Είναι πολύ δύσκολο. Δεν ξέρω πώς το κάνετε εσείς, γιατί το κάνετε. Σας αρέσει είναι το επάγγελμά σας, εγώ είμαι μάγειρας, δεν ένιωθα άνετα. Από τη στιγμή που δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένος στο περιβάλλον του πάνελ νομίζω ότι ήταν ωραία η δοκιμή, μέχρι εκεί», είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Δείτε επίσης: Ανακοινώθηκε με μια ανάρτηση πως θα είναι στην εκπομπή μαζί με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου

Σε αυτή την εκπομπή πήγε

Ο μάγειρα που έγινε ευρύτερα γνωστός μετά από τη νίκη του στο MasterChef, από αρχές Σεπτεμβρίου θα μπει στην κουζίνα του Στούντιο 4 στην ΕΡΤ.

«Καλή μας αρχή! Ερχόμαστε τη Δευτέρα 2/9 στις 3 το μεσημέρι», έγραψε ο Σταύρος Βαρθαλίτης σε σχετικό στόρι που ανάρτησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Από το STAR στην ΕΡΤ: Από το Breakfast At Star πάει στο Στούντιο 4

«Για ακόμα μια χρονιά, το "Στούντιο 4", με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, θα μας κρατά συντροφιά στην ΕΡΤ1, καθημερινά από τις 15:00 ώς τις 18:00.

Μαζί τους, θα γνωρίσουμε και φέτος νέους ανθρώπους, θα συζητήσουμε ενδιαφέροντα θέματα, θα γελάσουμε και θα συγκινηθούμε.

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, το αγαπημένο μαγκαζίνο της ελληνικής τηλεόρασης, θα μας κρατάει και φέτος την καλύτερη παρέα!», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της δημόσιας τηλεόρασης.