Live News: «Αναφορά για το ρεπορτάζ μου δεν δίνω σε κανέναν» - Άγριος καβγάς για το Νίκο Ευαγγελάτο στο πλατό

Τι συνέβη και εξεράγη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Live News: «Αναφορά για το ρεπορτάζ μου δεν δίνω σε κανέναν» - Άγριος καβγάς για το Νίκο Ευαγγελάτο στο πλατό

Έναν καβγά είχε ο Νίκος Ευαγγελάτος στο πλατό της εκπομπής Live News σήμερα Παρασκευή 30/8. Ο παρουσιαστής ήρθε σε μεγάλη ένταση με τον δικηγόρο Χρήστο Νάστο, δικηγόρο της ιδιοκτήτριας του Λούνα Παρκ που εκδιώχθηκε από την Λάρισα.

Η ένταση ξεκίνησε όταν ο δικηγόρος μόλις βγήκε στον αέρα έχοντας δει ένα ρεπορτάζ που προβλήθηκε και τον ενόχλησε, καθώς όπως δήλωσε έπρεπε να είχε ενημερωθεί, εξέφρασε την δυσαρέσκεια του.

Ο καβγάς του Νίκου Ευαγγελάτου στο Live News

«Αναφορά για το ρεπορτάζ μου δεν δίνω σε κανέναν. Το ύφος σας δεν θα το ανεχτώ. Ξεκινήσαμε με τις απειλές, τον τσαμπουκά και το bullying. Αν θέλετε να μας μιλήσετε, θα το κάνετε με σεβασμό, δεν θα μας βγείτε και από πάνω», ήταν η απάντηση του Νίκου Ευαγγελάτου στον δικηγόρο φανερά ενοχλημένος.

Ο παρουσιαστής προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία του και να δείξει επαγγελματισμό. Ο δικηγόρος ωστόσο συνέχισε τις επιθέσεις χωρίς να δίνει απαντήσει στις ερωτήσεις που δεχόταν.

«Μερικές φορές και ο δικηγόρος που επιλέγει κάποιος, δείχνει πράγματα», είπε στο τέλος της συζήτησης τους ο Νίκος Ευαγγελάτος αλλάζοντας θεματολογία.

Δείτε επίσης: Η ερωτική ζωή του Νίκος Ευαγγελάτος πριν την Τατιάνα Στεφανίδου - Το παρελθόν του παρουσιαστή

Να σημειώσουμε πως ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η δικαστική έρευνα για τον τραγικό θάνατο του 19χρονου σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, ενδεικτική είναι η περίπτωση ιδιοκτήτριας λούνα παρκ στη Χαλκίδα, η οποία πήρε ξανά άδεια, ενώ έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για ατύχημα με βαρύτατο τραυματισμό παιδιού στη Χαλκίδα το 2009 και είναι υπόδικη για τον θάνατο 13χρονης στο λούνα παρκ το 2019 στον Αλμυρό Μαγνησίας.