Στέφανος Κασσελάκης - Τάιλερ Μακμπέθ: Οι καλεσμένοι της δεξίωσης έδειχναν τις ταυτότητες τους για να μπουν - Ο χώρος που άφηναν τα κινητά τους

Αυστηρά τα μέτρα για την πιο όμορφη ημέρα τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ βιώνουν μια από τις πιο όμορφες στιγμές στη ζωή τους μετά το γάμο τους στην Αμερική. Το ζευγάρι βρίσκεται στην δεύτερη ημέρα του τετραήμερου γλεντιού όπου θα ανταλλάξουν όρκους αγάπης και πίστης παρουσία συγγενικών προσώπων και φίλων.

Χθες Πέμπτη 29/8 το ζευγάρι είχε ετοιμάσει δείπνο για τους καλεσμένους σε κτήμα στην πανέμορφη Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά όπου πέρασαν ένα όμορφο βράδυ. Οι καλεσμένοι μάλιστα έφτασαν με βανάκι που είχε την ονομασία Φάρλι, όπως ονομάζεται ο σκύλος του.

Τα μέτρα που είχαν λάβει Κασσελάκης - Μακμπέθ για την δεξίωση

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή Live News, οι καλεσμένοι στο δείπνο Στέφανου Κασσελάκη και Τάιλερ Μπακμπέθ έδιναν τα στοιχεία της ταυτότητας τους ώστε να τα επιβεβαιώσουν και να μπουν. Το επόμενο βήμα ήταν να αφήσουν τα κινητά τους σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου υπήρχαν διάφανα ντουλαπάκια με λουκέτα και να το ξαναπάρουν μετά την δεξίωση.

Να σημειώσουμε πως σήμερα θα ανταλλάξουν όρκους στον Βοτανικό Κήπο και αμέσως θα ακολουθήσει δείπνο. Το γλέντι θα πραγματοποιηθεί στον κήπο της πολυτελούς βίλας, Casa Scordilli.

Δείτε επίσης: «Θα υπάρχει μία μελιτζάνα με ξινόχοντρο...» - Η σεφ που έφτιαξε το μενού για την γαμήλια δεξίωση, αποκαλύπτει

Εδώ θα γίνει το γλέντι

Η βίλα Casa Scordilli όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω μοιάζει με επίγειο παράδεισο.


Το Casa Scordilli διαθέτει κήπο, ιδιωτική πισίνα και προσφέρει θέα στον κήπο. Το κλιματιζόμενο κατάλυμα απέχει 4,4 χλμ από Οικία - Μουσείο Ελευθερίου Βενιζέλου και οι επισκέπτες επωφελούνται από δωρεάν WiFi και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στις εγκαταστάσεις.

Η βίλα διαθέτει 5 υπνοδωμάτια, καθιστικό, αίθουσα γραφείου, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, αίθουσα παιχνιδιών, ιδιωτικό γήπεδο τένις, και ελικοδρόμιο. Μάλιστα, σύμφωνα με το booking η βραδιά κοστίζει 2.300 ευρώ αυτή την περίοδο.

O Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ δεν επιθυμούν να παραβρεθούν κάμερες για την κάλυψη του γάμου τους γ' αυτό άλλωστε θα υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία πέραν των 25 ατόμων που θα αποτελούν τη φρουρά του προέδρου του ζευγαριού και των καλεσμένων του. Θα ενεργοποιηθεί σύστημα αντίdrone, ώστε να μην μπορεί να πετάξει και να καταγράψει βίντεο από ψηλά οποιοδήποτε drone θα βρίσκεται σε κοντινή εμβέλεια.