Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η τρυφερή ανάρτηση για τον Φώτη Μπενάρντο - «11 χρόνια πριν ήρθες και...»

Γιόρτασαν την επέτειο τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου γιόρτασε με τον σύζυγό της Φώτη Μπενάρντο την 11η επέτειο τους. Το ζευγάρι μετράει πολλά χρόνια μαζί και παραμένει πολύ ερωτευμένο και ευτυχισμένο. Οι κόρες τους μάλιστα, ολοκλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία.

Το ζευγάρι μπορεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο στα social media μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του, όπως από τα γενέθλια της επιτυχημένης ηθοποιού.

Η ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για την επέτειο με το σύζυγό της

Πριν μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες και βίντεο από στιγμές με τον σύζυγό της, Φώτη, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ευχηθεί και δημόσια για τα 11 χρόνια που είναι μαζί.

«11 χρόνια πριν ήρθες και με πήρες μαζί σου για πάντα…
Σε θυμάμαι να έρχεσαι προς το μέρος μου στο πρώτο μας ραντεβού και να σκέφτομαι:
«Αυτός είναι, αυτός είναι όλα όσα ονειρεύτηκα»
Γεμάτος αυτοπεποίθηση, ταλέντο, καλοσύνη, χιούμορ και καθαρή ψυχή.
Και μετά ήρθαν τα κορίτσια μας.
Και κάθε μέρα παλεύουμε μαζί, βάζουμε στόχους μαζί, ονειρευόμαστε μαζί και ότι χαλάει το φτιάχνουμε.
ΜΑΖΙ.
Χρόνια μας καλά και πολλά», έγραψε στην ανάρτηση της.


Πριν από λίγους μήνες μάλιστα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είχε κάνει μια τρυφερή εξομολόγηση για την τον σύζυγό της και την προσωπική της ζωή στην κάμερα του Happy Day:

«Μου έχει λείψει η τηλεόραση. Είναι ένα κομμάτι της δουλειάς μου πολύ σοβαρό και την αγαπώ πολύ αυτή τη δουλειά. Δεν έχω μετανιώσει για δηλώσεις που έχω κάνει. Θα έπρεπε να ξέρω καλύτερα κάποιες φορές, αλλά το γεγονός ότι είμαι ο εαυτός μου και λέω αυτό που σκέφτομαι πάντα με κάνει να νιώθω καλά στο τέλος της ημέρας. Δηλαδή, πέφτω για ύπνο πολύ ήσυχη» (δείτε εδώ το βίντεο και τις δηλώσεις της).