Ηλίας Βρεττός - Αναστασία Δεληγιάννη: Ανέβηκαν στον Όλυμπο με Κατσούλη - Ρουμελιώτη (Φωτογραφίες)

Οι αναρτήσεις που έκαναν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηλίας Βρεττός - Αναστασία Δεληγιάννη: Ανέβηκαν στον Όλυμπο με Κατσούλη - Ρουμελιώτη (Φωτογραφίες)

Ο Ηλίας Βρεττός με την σύζυγό του Αναστασία Δεληγιάννη (δείτε φωτογραφίες από το γάμο τους) και ο Σάκης Κατσούλης με την σύντροφό του Μαριαλένα Ρουμελιώτη πήραν την απόφαση και έζησαν μια εμπειρία ζωής. Με τον κατάλληλο εξοπλισμό ανέβηκαν τον Όλυμπο και πόζαραν στην κορυφή του.

Συμμετέχοντας σε ομαδική ανάβαση στο βουνό, τα δυο ζευγάρια μοιράστηκαν την εμπειρία τους. Κατάφεραν με την βοήθεια ειδικών να ανέβουν στην πιο ψηλή κορυφή και να βιώσουν από κοντά την ομορφιά της θέας.

Οι φωτογραφίες Βρεττού - Δεληγιάννη - Κατσούλη Ρουμελιώτη

Στα προφίλ τους στο Instagram μοιράστηκαν φωτογραφίες από την εμπειρία που βίωσαν ποζάροντας με ολόκληρη την ομάδα στην κορυφή του βουνού.

Ηλίας Βρεττός Αναστασία Δεληγιάννη Όλυμπος

Ηλίας Βρεττός Σάκης Κατσούλης Όλυμπος

Ηλίας Βρεττός Αναστασία Δεληγιάννη Σάκης Κατσούλης Μαριαλένα Ρουμελιώτη Όλυμπος

Γονείς Κατσούλης - Ρουμελιώτη;

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day στον ALPHA βρέθηκε στα εγκαίνια του μαγαζιού του Σάκη Κατσούλη στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ της Πέμπτης 23/5. Ο νικητής του Survivor 4 και του All Star, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική του ζωή και στη σχέση του με την σύντροφό του Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Είμαστε 6 χρόνια μαζί οπότε όποτε το αποφασίσει η γυναίκα νομίζω πρέπει να προχωρήσουμε σιγά σιγά», είπε ο Σάκης Κατσούλης, με την Μαριαλένα να συμπληρώνει «Όταν είμαι έτοιμη θα το αφήσω πάνω στον Σάκη».

Σχετικά με την απόκτηση ενός παιδιού, ο επιχειρηματίας απάντησε «Αν προκύψει παιδάκι θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Ο Θεός ξέρει και θα αφήσουμε τον χρόνο να δείξει».

Σε ερώτηση για το χωρισμό της Μαρίας Αντωνά και του Σάκη Κατσούλη, είπαν: «Είναι ένα θέμα που δεν μας αφορά και δεν μπορούμε να πάρομε μέρος. Δεν θα μπαίναμε στην διαδικασία να ρωτήσουμε τι έγινε και πως χώρισαν. Μας ενδιαφέρει να είναι καλά».